Libnet.ro
UNICEF

21:01

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL! Milioane de romani, direct afectati: Vezi daca esti si tu pe lista...

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL! Milioane de romani, direct afectati: Vezi daca esti si tu pe lista...

O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in conditii speciale, precum si varsta standard de pensionare cu 13 ani,. continuă pe B1

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Click AICI pentru a vedea cum iesi mai repede la pensie la termen sau anticipat...

Proiectul Legii pensiilor pus in dezbatere publica de ministerul Muncii aduce modificari importante fata de actuala legea a pensiilor. Asadar, a fost introdusa o perioada minima de cotizatie, de 15 ani, pent.

Varsta de pensionare, schimbata in Romania: Lista cu noile criterii! Afla de aici noua data la care iesi la pensie!

Noua lege a pensiilor vine cu schimbari majore, una dintre acestea fiind reducerea varstei de pensionare pentru mai multe categorii salariati. Astfel, o parte dintre vor putea iesi de acum la pensie chiar si cu 12.

Ministrul Apararii a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu reintroducerea STAGIULUI MILITAR OBLIGATORIU. Milioane de romani sunt AFECTATI!

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu in Romania. Oficialul guvernamental a afirmat ca in prezent nu se discuta despre aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )