Libnet.ro
UNICEF

20:15

Varujan Vosganian acuza GAINA de la tara de evaziune fiscala si lanseaza teoria COTETULUI impozabil

B1 B1,
Varujan Vosganian acuza GAINA de la tara de evaziune fiscala si lanseaza teoria COTETULUI impozabil

Cum toamna se numara bobocii, Varujan Vosganian, deputat ALDE si fost parlamentar liberal, s-a gandit sa numere putin ouale romanilor, nemaibagate in seama de pe vremea lui Adrian. continuă pe B1

Varujan Vosganian: Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani!

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a starnit valuri de controverse dupa ce a postat pe Facebook un mesaj in care pune neajunsurile economiei pe seama gospodariilor de la tara care produc produs.

Varujan Vosganian, deranjat de autoconsumul din Romania:Fiecare ou mancat de la gaina din curte vaduveste bugetul de cincizeci de bani!

Varujan Vosganian, deputat ALDE si fost parlamentar liberal, sustine ca inclinatia romanilor spre autoconsum ne costa in fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei pentru ca gradinile, cotetele si atelierele din curte produc PIB, nu si impozite.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 29 milioane euro. Politistii au descins si in Teleorman

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice - IGPR, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul General, efectueaza, joi, 53 de perchezitii in Bucuresti si in 22 de judete, printre care se numara si Teleormanul intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 29 de milioane de euro.

VIDEO Dosar de evaziune fiscala uriasa, in domeniul gestionarii uleiurilor uzate. Ar fi vizate si Mercedes si Toyota

Politistii efectueaza, joi, 50 de perchezitii in Bucuresti si 22 de judete, intr-un dosar de evaziune fiscala, in domeniul gestionarii uleiurilor uzate, cu un prejudiciu estimat la 29 milioane de euro, informeaza Politia Romana. Surse judiciare au precizat, pentru News. ro, ca sunt ridicate documente si de la reprezentante ale Mercedes si Toyota.

Zeci de perchezitii in Capitala si in 22 de judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Anchetatorii fac, astazi, 53 de perchezitii in Bucuresti si in 22 de judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul gestionarii uleiurilor uzate, prejudiciul fiind de aproximativ 29 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, trimis Redactiei.

Zeci de perchezitii in Capitala si in 22 de judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

ACTUALIZARE 18:08 Toyota Romania: Obligatiile de declarare si plata au fost indeplinite cu sinceritate in relatia cu Administratia Fondului de Mediu Obligatiile de declarare si plata au fost indeplinite cu sinceritate in relatia cu Administratia Fondului de Mediu, nepunandu-se problema veridicitatii si legalitatii operatiunilor de gestionare a uleiurilor uzate, a transmis astazi Toyota Romania. ----------- Anchetatorii fac, astazi, 53 de perchezitii in Bucuresti si in 22 de judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul gestionarii uleiurilor uzate, prejudiciul fiind de aproximativ 29 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, trimis Redactiei.

VIDEO Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 29 de milioane de euro

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor din Parchetul de langa inalta Curte de Casatie si Justitie, fac, joi, 53 de perchezitii, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 29 de milioane de euro.

Fost deputat PSD, retinut de DNA pentru evaziune fiscala

Fostul deputat Eduard Stelian Martin, asociat si administrator la companiei Polaris M Holding SRL, a fost retinut de DNA pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. in acelasi dosar, a fost .

Cine este fostul deputat PSD Eduard Martin, retinut de procurorii DNA pentru evaziune fiscala

Procurorii DNA Bucuresti l-au retinut in noaptea de 3 spre 4 octombrie pe omul de afaceri constantean Eduard Martin sub acuzatia de evaziune fiscala. De numele acestuia si a companiei pe care o administreaza, Polaris M Holding, se leaga mai multe dosare penale.

Fostul deputat PSD, Eduard Martin, retinut de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala

Fostul deputat PSD, Eduard Martin, a fost retinut aseara de procurorii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit unor surse judiciare. Ancheta in acest caz ar fi fost separata dintr-un dosar in care fostul primar al orasului Constanta, Radu Mazare si Eduard Martin au fost trimisi in judecata, in 2015, pentru mai multe infractiuni de coruptie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )