Libnet.ro
UNICEF

07:16

Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Antena3 Antena3,
Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu suspend. continuă pe Antena3

Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese. Decizia nu este definitiva

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de zece zile, informeaza Mediafax.

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu .

Seful Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, condamnat la un an si jumatate de inchisoare dupa ce s-a angajat pe sine in proiecte europene

Judecatorii ieseni l-au condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pe Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, profesorul fiind gasit vinovat pentru conflict de interese.

Astarastoae, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Seful Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae a fost condamnat, joi, la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, informeaza ziarul local ziaruldeiasi. ro.

Judecatorul Toni Neacsu, fost membru al CSM, a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Judecatorul Toni Neacsu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea Suprema, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul in care era acuzat ca in perioada in care a fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incasat nejustificat salariu si diurna in valoare de aproape 67. 000 de lei.

Presedintele Colegiului Medicilor, Astarastoae, condamnat la un an si jumatate de inchisoare

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, trimis in judecata in aprilie 2014 pentru conflict de interese, a fost condamnat, joi, de Judecatoria Iasi, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva, putand fi atacata cu apel in termen de zece zile.

Fostul judecator focsanean Adrian Toni Neacsu, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

In prima instanta, fostul membru CSM fusese achitat de magistratii Curtii Supreme, pentru ca faptele nu au fost comise cu vinovatia prevazuta de lege.

Soferita-zburatoare din Slatina, condamnata la doi ani si zece luni inchisoare cu executare

Judecatoria Slatina a pus punct procesului in care Simona Lixandroiu, din Slatina, era acuzata ca a provocat, anul trecut, un accident de circulatie ca-n filme soldat cu moartea a doi prieteni dupa ce a plonjat cu masina in raul Olt. Tanara de 21 de ani a fost condamnata, luni 23 martie, la doi ani si zece luni inchisoare cu executare.

Toni Neacsu, fost judecator si fost membru CSM, a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Adrian Toni Neacsu, fost judecator si membru al CSM, a fost condamnat definitiv luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunilor de participatie improprie la infractiunea de abuz in serviciu, fals intelectual, participatie improprie la infractiunea de uz de fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata, anunta Agerpres. De asemenea, Toni Neacsu a fost obligat sa plateasca 13. 136 lei catre Consiliul Superior al Magistraturii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )