Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare

Fostul sef al arbitrilor Vasile Avram a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Mita in elicopter. Decizia finala in acest dosar a fost luata de Curtea surprema de justitie dupa. continuă pe Antena3

Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare

Vasile Avram, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost condamnat definitiv miercuri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Mita in elicopter pentru luare de mita si tentativa la fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza Agerpres.

Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare

Vasile Avram, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost condamnat definitiv, azi, de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Mita in elicopter pentru luare de mita si tentativa la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Vasile Avram, fostul sef al arbitrilor, condamnat definitiv la 3 ani inchisoare cu executare

Vasile Avram, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost condamnat definitiv miercuri de inalta Curte de Casatie si Justitie la 3 ani inchisoare cu executare pentru luare de mita si tentativa la.

Schimbare in Echipa penitenciarului: a iesit Copos, intra Avram. Fostul sef CCA, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor CCA) a fost gasit vinovat in dosarul Mita in elicopter pentru fapte penale comise in sezonul 2011-2012.

Vasile Avram condamnat la trei ani de inchisoare

Vasile Avram, fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare in dosarul cunoscut sub numele de Mita din elicopter.

ICCJ: Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest preventiv

UPDATE - Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu ramane in arest, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins cererea de inlocuire a masurii. Decizia.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu vrea in libertate de Sarbatori

Fostul sef de la Integritate Horia Georgescu ar putea afla astazi daca isi va petrece sarbatorile in libertate. Asta dupa ce Curtea Suprema va lua in discutie cererea acestuia in inlocuire a arestului preventiv. Pe 1 aprilie, procurorii au refacut calculele prejudicului din dosarul in care acesta este acuzat ajungand la concluzia ca pierderile aduse statului in acest caz sunt mai mari cu 10 milioane de euro decat suma stabilita initial.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, afla daca ramane in arest preventiv

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla astazi daca ramane in arest, inalta Curte de Casatie si Justitie discutand astazi cererea lui Georgescu de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, afla daca ramane in arest preventiv: Magistratii iCCJ judeca cererea de inlocuire cu o masura mai blanda

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla daca scapa de dupa gratii, informeaza B1 TV. inalta Curte de Casatie si Justitie judeca astazi cererea lui Georgescu de inlocuire a.

Fostul sef ANI, Horia Alexandrescu, vrea sa schimbe gratiile cu canapeaua

Fostul sef al ANI Horia Georgescu cere inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Cererea se judeca peste trei zile, la inalta Curte. Horia Georgescu a fost arestat in urma cu trei saptamani. El.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )