Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vasile Blaga: PDL va intra in greva parlamentara daca puterea va veni marti in Camera cu legea gratierii

Hotnews Hotnews,
 Vasile Blaga: PDL va intra in greva parlamentara daca puterea va veni marti in Camera cu legea gratierii

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va intra in greva parlamentara daca puterea va veni marti in Camera Deputatilor cu legea gratierii, transmite Mediafax. Blaga a precizat ca va propune acest lucru in Colegiul Director National al PDL care va avea loc luni si crede ca toti colegii sai vor fi de acord. continuă pe Hotnews

Blaga: PDL va intra in greva parlamentara daca USL va veni marti in Camera cu legea gratierii

PDL va intra in greva parlamentara daca puterea va veni marti cu legea gratierii inCamera Deputatilor, a anuntat, miercuri seara, Vasile Blaga. Declar ca, daca vin cei de la USL - n. r. ) in fata.

Blaga ameninta cu greva parlamentara, daca USL promoveaza Legea amnistiei.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, ca PDL va intra in greva parlamentara, daca USL va veni cu Legea amnistiei in Camera Deputatilor, transmite Mediafax. Citeste si: Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare Declar ca, daca vin cei de la USL - n. r. ) in fata Parlamentului, in fata Camerei Deputatilor, cu legea gratierii, marti, vom intra in greva parlamentara. Daca marti o fac, marti intram. Voi propune lucrul asta in Colegiul Director si cred ca toti colegii vor .

Vasile Blaga: PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca la CCR bugetul de stat pe 2014

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul de stat pe 2014 la Curtea Constitutionala, dar a aratat ca Presedintia are cu totul alte posibilitati legale si poate retrimite bugetul inapoi la Parlament, transmite Mediafax.

Vasile Blaga: PDL nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul pe 2014, dar presedintele il poate trimite inapoi

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat ca partidul pe care il conduce nu a gasit temei constitutional pentru a ataca bugetul de stat pe 2014 la Curtea Constitutionaa, dar a mentionat ca presedintele are.

Vasile Blaga: PDL vrea gaze de sist, dar nu cu orice pret

Partidul Democrat Liberal sustine explorarea gazelor de sist, dar nu in orice conditii, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga, in cadrul unei emisiuni televizate.

Vasile Blaga, despre PDL-istii care au votat modificarea Codului Penal: Sa vedem ce-a fost in capul lor, risca de la mustrare la excludere

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri ca impartaseste punctul de vedere al Monicai Macovei, care a cerut sanctionarea celor trei parlamentari care au votat alaturi de USL pentru modificarea infractiunii de conflict de interese.

Vasile Blaga despre Elena Udrea: Este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute si a aratat ca aceasta iese in fata doar cu afirmatii privind PDL care ii fac rau ei, relateaza Mediafax.

Elena Udrea ii raspunde lui Vasile Blaga: Nu inteleg de ce isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul

Elena Udrea a declarat luni, ca raspuns la afirmatiile lui Vasile Blaga referitoare la retragerea sa din batalia interna a PDL pentru propunerea la prezidentiale, ca a remarcat lipsa de eleganta a presedintelui PDL si ca nu intelege de ce isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul.

Blaga: PDL va ataca joi la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, ca PDL va ataca, joi, la Curtea Constitutionala, modificarile la Codul Penal, informeaza Mediafax. Vom ataca maine la Curtea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )