Libnet.ro
UNICEF

21:00

VASILE DANCU, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR: Guvernul trebuie sa prezinte o strategie; la noi se lucreaza cu metoda scenariilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VASILE DANCU, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR: Guvernul trebuie sa prezinte o strategie; la noi se lucreaza cu metoda scenariilor

Guvernul ar trebui sa prezinte o strategie, respectiv trei scenarii, pentru perioada lunii decembrie, atunci cand ar trebui sa se tina alegerile, iar un proiect privind amanarea parlamentarelor ar trebui discutat in regim de urgenta, considera presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. continuă pe Ziarul Bursa

VASILE DANCU, DESPRE SITUATIA DE LA SECTORUL 1: Este rusinos pentru Romania; nu este normal

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dancu, a declarat, astazi, ca situatia de la Biroului electoral Sector 1 trebuie sa ajunga in justitie, adaugand ca este rusinos pentru Romania ceea se intampla si a spus ca nu este normal ca, dupa ce s-au inchis urnele, cineva sa umble prin sacii cu buletinele de vot.

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna.

Vasile Dincu, despre amanarea parlamentarelor: Guvernul ar fi trebuit sa aiba prognoze, sa ne prezinte trei scenarii pentru perioada decembrie

Presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dincu a declarat ca Guvernul ar fi trebuit sa vina cu o strategiei privind posibilitatea amanarii alegerilor si sa lanseze niste scenarii in functie de numarul de cazuri de infectare pentru a transmite populatiei daca este posibil sa fie organizate parlamentarele pe 6 decembrie.

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in.

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului.

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Iohannis: Nu vad oportuna amanarea alegerilor parlamentare. E incercarea jalnica a unor politicieni sa mai prinda cateva luni de diurna

Presedintele Klaus Iohannis considera ca amanarea alegerilor parlamentare nu este oportuna, sustinand ca este vorba despre incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament ca sa mai prinda cateva luni de diurna.

Proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021 Ce prevede Constitutia

Deputatul independent Adrian Dohotaru fost membru USR) a depus vineri un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021, in contextul in care amanarea alegerilor a fost invocata tot mai frecvent in ultima perioada de catre PSD, care a anuntat de altfel ca va vota un astfel de proiect.

Proiect depus in Parlament pentru amanarea alegerilor parlamentare pentru martie 2021

Deputatul independent Adrian Dohotaru a anuntat ca a depus la Parlament un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in martie 2021.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )