Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vasile Miriuta, despre ultima etapa din Liga 1: Jucatorii mei nu se prostitueaza. Mergem la Viitorul sa castigam

Hotnews Hotnews,
 Vasile Miriuta, despre ultima etapa din Liga 1: Jucatorii mei nu se prostitueaza. Mergem la Viitorul sa castigam

Sambata va fi stabilita noua campioana din Liga 1 la fotbal, Viitorul, FCSB si Dinamo avand sanse sa castige trofeul. Referindu-se la meciul pe care CFR-ul il va disputa in deplasare, cu Viitorul, Vasile Miriuta a precizat: Jucatorii mei nu se prostitueaza. Mergem la Viitorul sa castigam. continuă pe Hotnews

Betano lanseaza cotele pentru ultima etapa din Liga 1

Casa de pariuri onlineBetano. coma afisat deja pe site cotele la pariuri sportive pentru ultima etapa ale actualului sezon din Liga 1. Viitorul, Steaua si Dinamo au toate trei sanse pentru titlu si nevoie de victorii in ultima etapa.

FCSB a castigat la Giurgiu, cu Astra, iar titlul se va decide in ultima etapa

FCSB a invins Astra Giurgiu cu scorul 1-0, intr-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Titlul se va decide sambata, in ultima etapa, precizeaza Agerpres. Pentru.

Liga I Astra - FCSB 0-1/ Titlul se decide in ultima etapa intre Viitorul, FCSB si Dinamo/ Trupa lui Hagi, campioana daca invinge Clujul

Formatia FCSB a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii I, si, inaintea rundei care va decide campioana, este lider in clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul, dar echipa lui Hagi are avantajul meciurilor directe. Si a treia clasata, Dinamo, are sanse la titlu, diferenta dintre aceasta si primele formatii din ierarhie fiind de doua puncte.

Scor final la Astra-Steaua. Titlul se decide in ultima etapa

FCSB a invins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 1-0), luni seara, in deplasare, intr-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal, iar titlul se va decide sambata, in.

Sinteza Zilei: Fiul Regelui Cioaba, dezvaluire incendiara despre noaptea alegerilor din 2009

Fiul Regelui Cioaba a facut o dezvaluire incredibila in emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. acesta a povestit ca tatal sau l-a sunat pe Adrian Videanu, dar si pe Vasile Blaga, chiar in noaptea.

Becali solicita excluderea Craiovei din Liga 1: Trebuie penalizati

Gigi Becali a reactionat virulent dupa ce Craiova a menajat mai multi dintre titulari la meciul de campionat cu Viitorul, pierdut in cele din urma cu 1-0, rezultat care apropie titlul de echipa lui Gheorghe Hagi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )