Libnet.ro
UNICEF

17:30

Vaslui: Cadavrul unui barbat, descoperit intr-un parau

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Cadavrul unui barbat, descoperit intr-un parau

Cadavrul unui barbat in varsta de 62 de ani, din localitatea vasluiana Leosti, a fost descoperit, luni seara, intr-un parau cu apa de aproximativ 35 de centimetri, politistii deschizand o ancheta in acest caz pentru moarte suspecta, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vaslui: Cadavrul unui barbat, descoperit intr-un parau de cativa zeci de centimetri

Cadavrul unui barbat de 62 de ani, din localitatea vasluiana Leosti, a fost descoperit, luni seara, intr-un parau cu apa de aproximativ 35 de centimetri. Din primele informatii, trupul barbatului a fost gasit.

Descoperire macabra! Cadavrul unui barbat, gasit intr-un parau cu apa de cativa zeci de centimetri

Cadavrul unui barbat in varsta de 62 de ani, din localitatea vasluiana Leosti, a fost descoperit, luni seara, intr-un parau cu apa de aproximativ 35 de centimetri, politistii deschizand o ancheta in acest.

Ancheta la Spitalul Judetean Buzau dupa ce medicii ar fi pierdut o mana a unui barbat, amputata intr-un accident

Conducerea Spitalului Judetean Buzau face o ancheta in cazul unui barbat caruia i-a fost amputata o mana intr-un accident rutier, rudele acestuia sustinand ca el nu a fost transferat imediat la Bucuresti intrucat medicii au pierdut mana si au fost nevoiti sa o caute timp de 40-45 de minute.

Ancheta la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce medicii au pierdut mana unui barbat implicat intr-un accident rutier

Conducerea Spitalului Judetean Buazu a demarat o ancheta interna, dupa ce un barbat care ramasese fara o mana in urma aunui accident sustine ca medicii i-au pierdut membrul pe drum, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )