Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vaslui: Fetita de trei ani, in spital, dupa ce a fost batuta de asistenta maternala

România Liberă România Liberă,
Vaslui: Fetita de trei ani, in spital, dupa ce a fost batuta de asistenta maternala

O fetita de trei ani, aflata in plasament in localitatea vasluiana Perieni, a ajuns, joi, la spital, cu o contuzie in zona abdomenului, dupa ce a fost batuta de asistenta maternala, politistii intocmind dosar penal pe numele femeii pentru rele tratamente aplicate minorului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Vaslui: Fetita de trei ani, internata in spital dupa ce a fost batuta de asistentul maternal

O fetita de trei ani, aflata in plasament in localitatea vasluiana Perieni, a ajuns, joi, la spital, dupa ce a fost batuta de asistenta maternala. Politistii au intocmit dosar penal pe numele femeii de 30.

Fetita de trei ani, batuta de asistentul maternal

O fetita de trei ani, aflata in plasament in localitatea vasluiana Perieni, a ajuns, joi, la spital, cu o contuzie toraco-abdominala, dupa ce a fost batuta de asistenta maternala, politistii intocmind dosar.

UPDATE O fetita de un an, internata in stare grava dupa ce a fost muscata de cainele familiei, un Rottweiler nedeclarat la politie

O fetita de un an si jumatate din sectorul 2 al capitalei a fost muscata grav luni, in jurul orei 16,00, de un caine Rottweiler ce apartinea familiei copilei, au declarat pentru HotNews. ro surse din cadrul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA).

Batran de 86 de ani, umilit si obligat sa faca sex oral unui talhar. Agresorul era liber desi a comis o crima acum trei ani

Un barbat de 86 de ani din Iasi a fost talharit si obligat sa faca sex oral unui talhar care a intrat peste el in casa. Agresorul era suspect la o crima de acum trei ani, insa a fost lasat in libertate din lipsa de probe.

Neglijenta criminala? Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata

Un copil de trei ani si-a impuscat tatal si mama insarcinata, dupa ce a gasit o arma in poseta mamei sale. Incidentul s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o camera de hotel din orasul.

New Mexico: Un baietel de trei ani si-a impuscat parintii

Un bietel in varsta de trei ani si-a impuscat ambii parinti, incidentul avand loc intr-o camera de hotel din Albuquerque, New Mexico, relateaza CNN. Potrivit politistilor, copilul a luat pistolul din.

Mexic: Un baietel de trei ani si-a impuscat parintii

Un copil, in varsta de trei ani, si-a impuscat parintii cu o arma pe care a luat-o din poseta mamei lui, intr-o camera de hotel din Albuquerque, New Mexico, la acest sfarsit de saptamana, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Catuna, zimbru pentru inca trei ani. Doua luni pana la startul Superligii de Rugby

Conducerea campioanei Romaniei a anuntat recent prelungirea raportului contractual pentru o perioada de inca trei ani cu aripa de 26 de ani Georgel Catuna.

Caz socant la Vaslui: fetita de numai 3 ani, batuta cu bestialitate de asistentul maternal

Copila a fost transferata de urgenta la Spitalul Sf. Maria din Iasi in stare jalnica, cu un genunchi fracturat, cu vanatai pe tot corpul si suspiciune de leziuni interne. Fratiorul micutei maltratate, in varsta de 8 ani, este puternic traumatizat.

Caz socant la Vaslui: fetita de numai 3 ani, batuta cu bestialitate de asistentul maternal pentru ca facea pipi in pat

Copila a fost transferata de urgenta la Spitalul Sf. Maria din Iasi in stare jalnica, cu un genunchi fracturat, cu vanatai pe tot corpul si suspiciune de leziuni interne. Fratiorul micutei maltratate, in varsta de 8 ani, este puternic traumatizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )