Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vaslui: Seful Politiei municipiului Barlad, sub control judiciar

Hotnews Hotnews,
 Vaslui: Seful Politiei municipiului Barlad, sub control judiciar

Magistratii de la Judecatoria Barlad au dispus, marti seara, masura controlului judiciar fata de comandantul Politiei municipiului Barlad, comisar-sef Vasile Chelaru, acuzat de abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la delapidare, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Seful Politiei din Barlad a fost retinut

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad au dispus, luni seara, retinerea pentru 24 de ore a comandantului Politiei municipiului Barlad, comisar-sef Vasile Chelaru, in sarcina acestuia fiind retinute trei infractiuni, anunta Agerpres. Chelaru este acuzat de abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la delapidare, potrivit declaratiei purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, Mihaela Plopan.

Victor Ponta este sub CONTROL JUDICIAR! Fostul prim-ministru are un nou dosar penal. Surse RL: I-ar fi vandut lui Sebastian Ghita un loc in Camera Deputatilor. Declaratiile halucinante ale patronului RTV

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un nou dosar penal. Surse judiciare spun ca ar fi vorba de modul in care Ponta ar fi luat 220. 000 de euro de la Ghita pentru a-i asigura un loc in Camera Deputatilor la alegerile din 2012. Ponta a folosit banii pentru a plati conferinta sustinuta de Tony Blair in fata social-democratilor romani.

Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar. Deputatul sustine ca i se incalca libertatea de exprimare

Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile, marti seara, de procurorii DNA Ploiesti, in urma acuzatiei ca ar fi complice la o infractiune de spalare de bani.

Victor Ponta, plasat sub control judiciar in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania / El este acuzat de complicitate la spalare de bani

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de procurorii DNA de folosirea influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de complicitate la infractiunea de spalare de bani. Procurorii afirma intr-un comunicat ca Ponta si-a folosit autoritatea de lider al PSD pentru a plasa un om de afaceri pe un loc eligibil la alegerile parlamentare contra sponsorizarii cu 220. 000 de euro a aducerii in Romania a lui Tony Blair pentru o intalnire cu Ponta.

Victor Ponta, plasat sub control judiciar in noul dosar deschis la DNA Ploiesti: Fostul premier, acuzat ca si-a folosit influenta pentru a obtine o suma de bani cu care ar fi organizat o vizita a lui Tony Blair in Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de catre procurorii anticoruptie, in noul dosar in care a fost audiat marti la sediul DNA Ploiesti. Potrivit unui.

Seful Politiei din Barlad, ridicat de mascati

Seful Politiei Barlad a fost ridicat de mascati chiar din sediul IPJ Vaslui, fiind suspectat de procurori ca a incercat sa ajute un tanar acuzat de viol sa scape de pedeapsa.

Sebastian Ghita, pus sub control judiciar; este acuzat de spalare de bani

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile fata de deputatul Sebastian Ghita, acuzat de savarsirea infractiunii de spalare de bani. Citeste si: VIDEO Deputatul Sebastian Ghita, la DNA Ploiesti in dosarul lui Victor Ponta: Nu-l cunosc pe domnul Tony Blair, nu am platit pentru vizita sa in Romania/ Multi dintre procurorii Romaniei fac parte dintr-o retea platita de ONG-uri .

Victor Ponta, sub control judiciar pentru 220.000 de euro. Banii lui Ghita ar fi cumparat o intalnire cu Tony Blair

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar marti de procurorii DNA Ploiesti pentru ca ar fi luat 220. 000 de euro de la Sebastian Ghita pentru a-l confirma pe acesta pe lista de deputati a PSD in 2012.

Sebastian Ghita pus sub control judiciar pentru 60 de zile in dosarul Ponta-Blair: Deputatul cere liderilor de partid sa faca o declaratie comuna prin care sa apere dreptul cetatenilor la libera exprimare (VIDEO)

Sebastian Ghita a fost audiat marti la DNA Ploiesti in dosarul in care Victor Ponta Ponta este acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de.

Seful Politiei Barlad a fost ridicat de MASCATI si dus la audieri, fiind suspect de favorizarea unui violator

Seful Politiei Barlad, Vasile Chelaru, a fost ridicat, luni, de mascati, chiar din sediul IPJ Vaslui, si dus la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )