Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cristina Neagu si victoria. Ce zice cea mai buna jucatoare a Romniei si a turneului despre medalia de bronz si despre echipa Romniei

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu si victoria. Ce zice cea mai buna jucatoare a Romniei si a turneului despre medalia de bronz si despre echipa Romniei

S-a vorbit mult de Cristina Neagu in Danemarca in ultimele doua saptamani. De la comentatorii TV care au numit-o cea mai buna jucatoare din lume la antrenorii echipelor adverse, care au spus dupa meciuri ca n-au avut cum s-o opreasca; de la reporterii care i-au numarat golurile, la crainicul care a introdus-o spunand ca handbalul pe care il joaca parca vine de pe alta planeta; de la taximetristii din oras la fanii romani din tribune care i-au scandat numele. continuă pe Hotnews

Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, duminica, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca

Internationala romana Cristina Neagu, care a castigat medalia de bronz cu echipa Romaniei, duminica, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a.

Cristina Neagu, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de Handbal

Handbalista Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga si cea mai valoroasa jucatoare - MVP - a CM din Danemarca, iar Valentina Elisei Ardean cea mai buna extrema stanga, in All Star Team a competitiei, la care echipa Romaniei a cucerit medalia de bronz.

VIDEO. Melodia Skyfall, interpretata de Adele, cea mai buna tema muzicala din seria James Bond

Melodia Skyfall, interpretata de cantareata britanica Adele si recompensata cu un Glob de Aur si cu premiul Oscar in anul 2013, a fost desemnata cea mai buna tema muzicala a unui film din seria James Bond, potrivit unui sondaj realizat de reteaua britanica de televiziune ITV.

Cristina Neagu: Este o mare performanta pentru handbalul romanesc

Cea mai buna jucatoare a echipei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat ca nationala noastra a cucerit meritat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, duminica, dupa 31-22 cu.

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare a Campionatului Mondial de handbal

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca, cu 63 de reusite. Interul stanga al echipei nationale a marcat de zece ori in partida cu Polonia, din finala mica, fiind.

Cea mai buna reteta de toba

Unii nu concep Craciunul fara o felie de toba preparata in mod traditional asa ca trebuie sa te aprovizionezi cu cele mai bune si proaspete ingrediente, in general organe si carne de porc. Cu cat sta mai mult la rece cu atat mai va fi mai buna. Daca o prepari chir in aceste zile, de Craciun va fi tocmai buna. Pregateste-te astfel pentru o felie de toba dupa reteta traditionala, mustar si un pahar de vin rosu.

Fetele au chefuit aseara in Danemarca. O poza a Cristinei Neagu a strans mii de likeuri intr-un timp record

Romania a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, iar Cristina Neagu a devenit atat golghetera competitiei, cat si cea mai buna jucatoare a turneului.

INTERVIU Paula Seling, solista: As fi putut fi o mare pianista daca aveam memorie mai buna

Pentru Paula Seling 36 de ani), o cariera de succes in muzica a insemnat multa vreme un concert cantat fara cusur la pian. Sau macar o piesa de Rahmaninov. A inteles ca nu e suficient doar sa fii talentat, dar nu si-a pierdut de tot nadejdea. Din ultimul rand al corului de la scoala, a ajuns in fata intregii tari in rolul de cea mai buna voce feminina.

Romania, rasplatita: Neagu, desemnata MVP-ul Mondialului. Cate jucatoare avem in Echipa Ideala a turneului

Dupa prestatii fabuloase care au transformat-o in cea mai buna marcatoare a competitiei, sportiva de 27 de ani a mai primit o veste buna. Iar potrivit specialistilor, romanca urmeaza sa ia un premiu si mai important.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2891 seconds )