Libnet.ro
UNICEF

18:45

O vedeta TV de la noi, ofertata de o televiziune din strainatate

Antena3 Antena3,
O vedeta TV de la noi, ofertata de o televiziune din strainatate

Dupa Ana Mocanu, Daniela Crudu a dat si ea vestea! Bruneta l-a anuntat pe Dan Capatos ca a fost ofertata de o televiziune din Grecia. in editia de marti seara, Daniela Crudu a facut un anunt. continuă pe Antena3

DOCUMENT Lista celor 417 sectii de vot din strainatate propuse de guvern

Ministerul de Externe propune infiintarea in strainatate a 417 sectii de votare, ceea ce inseamna cu 111 sectii de votare mai mult decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 de sectii de votare mai mult decat la alegerile prezidentiale din 2014. Lista a fost facuta publica de Autoritatea Electorala Permanenta.

Marea Britanie vrea sa angajeze 1.000 de medici din strainatate, inclusiv din Romania. Ce conditii trebuie indeplinite

Cea mai mare firma de recrutare de doctori specializati in medicina generala din Marea Britanie intentioneaza sa angajeze pana la 1. 000 de medici in urmatorii patru ani, in special din Ro.

Numai de bine: Truc de vedeta - Diana Munteanu crede din nou in dragoste

Diana Munteanu crede din nou in dragoste, are o viata vesela si este optimista. Si asta se vede pe tenul ei, pe parul ei, dar mai ales pe sufletul ei, de care are grija sa fie si sa ramana.

Ford renunta la productia din Australia, dupa 91 de ani de activitate

Ford a produs ultimul automobil fabricat in Australia in data de 7 octombrie 2016, punand astfel capat unei traditii de 91 de ani, timp in care Ford a produs masini local. Ultimul Ford produs pe cel mai mic continent din lume este un model Ford Falcon XR6, scrie detroitnews. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )