Libnet.ro
UNICEF

23:30

O vedeta social media va avea, in premiera, o statuie din ceara la Muzeul Madame Tussauds din New York

Hotnews Hotnews,
 O vedeta social media va avea, in premiera, o statuie din ceara la Muzeul Madame Tussauds din New York

Jenna Marbles, una dintre vedetele platformei online YouTube, va deveni prima celebritate din social media care va fi omagiata cu o statuie din ceara, ce va fi inaugurata in acest an la Muzeul Madame Tussauds din New York, anunta Mediafax, citand People. com. Jenna Marbles, al carei nume real este Jenna Mourey, are propriul canal pe platforma YouTube, la care care are peste 15 milioane de abonati. Lansat pe 16 februarie 2010, canalul acesteia de pe YouTube a atras pana in prezent peste 1,8 miliarde de vizualizari. continuă pe Hotnews

Jenna Marbles va deveni prima vedeta din social media care va avea o statuie din ceara la Muzeul Madame Tussauds din New York

Jenna Marbles, una dintre vedetele platformei online YouTube, va deveni prima celebritate din social media care va fi omagiata cu o statuie din ceara la Muzeul Madame Tussauds din New York, potrivit people. com. Pe.

Prima vedeta social media care are statuie la Muzeul Figurilor de Ceara

Cantareata Jenna Marbles, care a devenit faimoasa pe retelele de socializare, va avea propria reprezentare in marime naturala la muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds, fiind prima figura populara de pe canalele digitale care primeste o astfel de statuie in celebrul muzeu, scrie UPI. com, conform Agerpres.

VIDEO O vedeta a filmelor pentru adulti a construit o statuie Darth Vader numai din jucarii sexuale

Kayla-Jane Danger, o vedeta a filmelor XXX a realizat o statuie de peste doi metri a lui Darth Vader, cunoscutul personaj din seria Razboiul Stelelor, al carei urmator film va avea premiera in luna decembrie, scrie mandatory. com.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )