Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vedete care au facut sex abia in noaptea nuntii

ADPM ADPM,
Vedete care au facut sex abia in noaptea nuntii

Din cauza stilului lor de viata, a tinutelor provocatoare, a scenelor de sex din filmele in care joaca sau a videoclipurilor incitante, am fi tentati sa credem ca vedetele au o viata sexuala, sa spunem, activa. Insa, unele celebritati au demonstrat ca aparentele inseala. continuă pe ADPM

in noaptea nuntii, mirele a incercat sa-i dea rochia de mireasa jos. Si-a iesit din minti cand a vazut asta!

O mireasa a fost batuta in noaptea nuntii de sotul suparat ca nu i-a putut da rochia jos. Amy, o mireasa de 22 de ani, a fost batuta la hotel de sotul ei de 29 de ani chiar in noaptea nuntii. Barbatul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noaptea nuntii

In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica? - Valeu, ai doua? .

Antonia, robotul care reduce birocratia: Primul functionar virtual din Romania introdus la Cluj (VIDEO)

Adio stat la coada, nervi si plimbari interminabile de la un ghiseu la altul! Antonia este primul functionar virtual din Romania, care vrea sa reduca birocratia. Robotul isi desfasoara activitatea in.

Bacau: O batrana s-a luptat cu hotul care voia sa-i fure mancarea din frigider

O batrana din Bacau, in varsta de 68 de ani, s-a trezit in casa, in miezul noptii, cu un barbat, in varsta de 26 de ani, care cotrobaia prin frigiderul ei. Femeia s-a luptat cu hotul, acesta amenint.

Femeia cu nervi de otel care le-a salvat viata pasagerilor din avionul groazei: Am ramas fara o parte din aeronava. Va trebui sa incetinim putin (FOTO, VIDEO)

Pasagerii unui avion al companiei Southwest Airlines, al carui motor a explodat in timpul zborului, au trait clipe de groaza pana la aterizarea de urgenta a aeronavei, pe aeroportul din Philadelphia. Cea care.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )