Libnet.ro
UNICEF

11:00

Vedetele din primul rand de la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Vedetele din primul rand de la New York Fashion Week

La prezentarile de moda de la New York Fashion Week au asistat, in primul rand, si vedete cunoscute din lumea actoriei sau a muzicii. Iata despre cine este vorba! . continuă pe ADPM

Prima zi la New York Fashion Week. Cum s-au afisat fashionistele

A inceput editia din aceasta toamna a New York Fashion Week. Iata cum s-au imbracat fashionistele la primele prezentari de moda.

Asa s-a imbracat Justin Bieber la New York Fashion Week

Justin Bieber si-a facut aparitia la o prezentare de moda din cadrul New York Fashion Week alaturi de iubita lui, Hailey Baldwin. Iata cum s-a imbracat artistul.

Un model cu sindrom Down a uimit la New York Fashion Week: Vreau sa arat lumii ca nu exista bariere FOTO

Marian Avila este o tanara din Spania in varsta de 21 de ani care, desi sufera de sindromul Down, si-a dorit dintotdeauna sa defileze la New York Fashion Week, vis pe care si l-a indeplinit sambata trecuta, cand a fost prezentata ca model al designerului Talisha White la show-ul de moda al acesteia.

Blana naturala nu va mai fi folosita pentru London Fashion Week

Nicio blana naturala provenita de la animale nu va fi folosita la editia din acest an a London Fashion Week in urma unui sondaj in randul unor designeri de renume, a declarant British Fashion Council BFC), citat deAFP.

FOTO Statia de metrou de la World Trade Center din New York s-a redeschis la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie

Statia de metrou de la World Trade Center din New York a fost redeschisa calatorilor la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie.

SCANDAL MONSTRU la Saptamana Modei de la New York: Doua rapperite celebre s-au luat la BATAIE (VIDEO)

Celebrele cantarete Cardi B si Nicki Minaj s-au batut la o petrecere din cadrul Saptamanei Modei de la New York, sub privirele ingrozite ale invitatilor. Cardi B s-a ales cu o lovitura seriosa la cap si a.

Cardi B si Nicki Minaj s-au luat la bataie la o petrecere din New York. Incidentul a fost filmat (VIDEO)

Cardi B si Nicki Minaj au fost filmate in timp ce se bateau in vazul lumii, la o petrecere din cadrul Saptamanei Modei de la New York. Se pare ca Nicki Minaj socializa cu diverse persoane de la.

Donald Trump, DECIZIE de ULTIMA ORA in scandalul editorialului anonim din New York Times: Este o reala problema de securitate nationala

Donald Trump reactioneaza dur in scandalul provocat de editorialul anonim publicat de New York Times. El i-a cerut, vineri, procurorului general al SUA, Jeff Sessions, sa ancheteze asupra articolului de opinie.

SUA: Donald Trump cere o ancheta n legatura cu editorialul anonim din New York Times

Presedintele american Donald Trump l-a indemnat pe procurorul general Jeff Sessions sa deschida o ancheta privind un editorial al unui oficial anonim din cadrul Administratiei SUA, publicat de cotidianul New York Times, in care este contestata capacitatea presedintelui de a-si indeplini atributiile.

Hong Kong are mai multi milionari decat New York: crestere de 31% a numarului de locuitori super-bogati

Hong Kong, regiune autonoma de pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze, a depasit oficial orasul american New York in clasamentul metropolelor cu cea mai mare concentrare de oameni ultra-bogati. Hong Kong a inregistrat in 2017 o crestere de 31%.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )