Libnet.ro
UNICEF

09:15

Venezuela si Nicaragua, dispuse sa ii acorde azil lui Edward Snowden

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Venezuela si Nicaragua, dispuse sa ii acorde azil lui Edward Snowden

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, si presedintele Nacaraguei, Daniel Ortega, au anuntat vineri ca sunt dispusi sa ii ofere azil informaticianului american Edward Snowden, cautat de administratia Statelor Unite pentru spionaj, relateaza AFP . continuă pe Wall-Street Ro

Venezuela si Nicaragua, dispuse sa ii acorde azil americanului Edward Snowden

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat, ieri, ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj, relateaza AFP.

Bolivia: Evo Morales ii va oferi azil lui Edward Snowden.

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a anuntat, sambata, ca ii va oferi azil politic fostului consultant american al NSA, Edward Snowden, daca acesta din urma il va cere, relateaza Mediafax. In semn de protest, as vrea sa le spun europenilor si nord-americanilor: acum, ii vom acorda azil daca acest american persecutat de compatriotii sai ni-l cere. Nu ne este teama, a asigurat presedintele bolivian. Intors, marti, dintr-o vizita la Moscova, presedintele bolivian Evo Morales, care s-a .

Evo Morales anunta ca ii va oferi azil lui Edward Snowden, daca acesta il va solicita

Presedintele bolivian, Evo Morales, a anuntat sambata ca ii va oferi azil politic fostului consultant american al NSA, Edward Snowden, daca acesta din urma il va cere, relateaza AFP. in.

Venezuela si Nicaragua sunt dispuse sa ii acorde azil politic lui Edward Snowden

Presedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anuntat ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj. in calitate de sef de stat si de guvern al Republicii Venezuela, am.

Dupa Venezuela si Bolivia, Nicaragua isi anunta disponibilitatea de a-i acorda azil politic lui Snowden

Presedintele Republicii Nicaragua, Daniel Ortega, a afirmat vineri ca este dispus sa ii acorde azil politic fostului consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA) Edward Snowden daca circumstantele.

Nicaragua: Presedintele Daniel Ortega este dispus sa ii acorde azil lui Snowden

Presedintele Republicii Nicaragua, Daniel Ortega, a afirmat vineri ca este dispus sa ii acorde azil politic fostului consultant al Agentiei Nationale de Securitate, Edward Snowden, daca circumstantele permit acest lucru.

Italia si Franta au refuzat sa-i acorde azil politic lui Edward Snowden

Conditiile pentru a acorda drept de azil fostului consultant american Edward Snowden in Italia nu sunt intrunite, a declarat, joi, ministrul italian de Externe, Emma Bonino, relateaza AFP, citata de.

Parlamentar rus: Venezuela, ultima sansa a lui Edward Snowden

Un parlamentar rus influent, care a vorbit adesea in numele Kremlinului, l-a incurajat duminica pe fugarul Edward Snowden sa accepte oferta Venezuelei de a-i oferi azil, potrivit agentiei de stiri Associated Press.

Wikileaks: Edward Snowden cere azil in alte sase tari

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA Edward Snowden, cautat pentru spionaj de Statele Unite si blocat de 13 zile intr-un aeroport din Moscova, a cerut azil in alte sase tari, a anuntat vineri Wikileaks, fara a preciza despre ce.

Edward Snowden, respins de Franta si Italia.

Franta si Italia au respins, joi, cererea de azil politic a lui Edward Snowden, fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA) americane care a dezvaluit un program de supraveghere a comunicatiilor implementat la nivel mondial, transmite Mediafax. Franta a primit, ca multe alte tari, prin intermediul ambasadei de la Moscova, o cerere de azil din partea lui Edward Snowden. Tinand cont de elemente de analiza juridica si de situatia interesatului, nu i se da curs, anunta Ministerul .

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )