Libnet.ro
UNICEF

00:07

Venezuela, tot mai aproape de dictatura. Curtea Suprema de Justitie a decis sa lase fara puteri Parlamentul (VIDEO)

B1 B1,
Venezuela, tot mai aproape de dictatura. Curtea Suprema de Justitie a decis sa lase fara puteri Parlamentul (VIDEO)

Venezuela, tot mai aproape de dictatura in era Nicolas Maduro. Curtea Suprema de Justitie a decis sa lase fara puteri Parlamentul controlat de Opozitie, informeaza B1 TV.Parlamentarii opozitiei au. continuă pe B1

Curtea Suprema din Venezuela si-a asumat puterile parlamentului, dominat de opozitie

Venezuela s-a indepartat si mai mult de democratie - si se apropie de un conflict cu vecinii sai - dupa ce curtea suprema si-a asumat puterile legislative ale parlamentului controlat de opozitie, scrie Guardian.

Decizie cu statut de regula data recent la Curtea Suprema: profesorii de gimnaziu si de liceu sunt functionari publici si pot fi judecati pentru luare de mita

O profesoara acuzata de luare de mita si achitata initial la Tribunalul Calarasi va fi rejudecata la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii care au instrumentat cazul au invocat, pentru retrimiterea in judecata, o decizia recenta a inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit careia profesorul din invatamantul preuniversitar de stat este functionar public si poate raspunde pentru luare de mita.

Cazul Bombonica Dragnea: Exceptia privind abuzul in serviciu care a fost trimisa la CCR, fusese respinsa anterior de Curtea Suprema ca inadmisibila

Instanta suprema a decis, marti, sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta definitiei abuzului in serviciu, la cererea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana. Decizia este definitiva.

Probele in baza carora Curtea Suprema a condamnat-o pe Elena Udrea. Cazul Gala Bute pe intelesul tuturor

Unul ditre cei mai puternici politicieni din ultimul deceniu, Elena Udrea, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2014 si fost ministru al Dezvoltarii, a fost gasita vinovata pentru coruptie si condamnata la 6 ani cu executare. Udrea sustine ca este victima unui abuz si ca o sa conteste sentinta. Adevarul va prezinta care sunt probele care au ajuns pe masa Curtii Supreme si care au stat la baza condamnarii de ieri.

Tot mai multe ziare din Norvegia si Suedia renunta sa publice glume de 1 Aprilie, pentru a nu contribui la isteria stirilor false

Mai multe ziare suedeze si norvegiene au anuntat ca renunta sa maipublice, incepand cu acest an, glume de 1 Aprilie, pentru a nu contribui si mai mult la confuzia legata de informatiile false 'fake news'),scrie AFP.

Dupa operatia estetica, Nicoleta Nuca tot mai mandra de SANII ei! I-a etalat intr-o poza INCENDIARA pe internet

Cantareata Nicoleta Nuca se numara printre cele mai apreciate si indragite vedete de la noi. De curand a postat o fotografie in care si-a etalat sanii printr-un top superb de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )