Libnet.ro
UNICEF

16:15

Venituri mai mari colectate de ANAF

Antena3 Antena3,
Venituri mai mari colectate de ANAF

Valoarea veniturilor colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in luna iulie a fost cu 7,25%, respectiv 1,32 miliarde lei, mai mare decat cea aferenta veniturilor colectate in iulie 2014 si a. continuă pe Antena3

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Secretele celei mai mari fabricii Tesla in 4K [VIDEO]

Intr-un clip incarcat de detalii interesante, un pasionat de drone a imortalizat fabrica de baterii Tesla din Fremont, Statele Unite ale Americii. intr-o lume in care energia regenerabila devine din ce in ce mai relevanta, este imposibil sa nu fi auzit de Tesla. Doar una dintre companiile incarcate de inovatie ale lui Elon Musk acopera [] Secretele celei mai mari fabricii Tesla in 4K [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Acestea sunt bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless la final de semestru

Bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless au cumulat peste 1,5 milioane de carduri si aproape 25. 000 de POS-uri care accepta aceasta tehnologie. Liderul pe acest segment este ING Bank, care a inceput anul trecut procesul de migrare a.

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

ANAF a avut incasari cu peste 9 miliarde lei mai mari, in primele sapte luni

ANAF a colectat, in primele 7 luni din acest an, cu 9,1 miliarde lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut +8,5%) si cu 4,99 miliarde lei peste programul de incasari prevazut in legea bugetara +4,5%).

Litoralul fierbe de turisti: in august, toate locurile de cazare au fost rezervate. Cati bani castiga comerciantii si care sunt cele mai mari distractii la malul marii

Malul marii este, in aceasta perioada, cel mai ravnit loc din Romania. Nu mai exista niciun loc de cazare liber, iar pe plaja de abia daca mai gasesti un spatiu unde sa iti intinzi cearceaful.

Secretele bastioanelor Cetatii Alba Carolina, sistemul de aparare al celei mai mari fortificatii din Transilvania

Unele dintre cele mai spectaculoase componente ale Cetatii Alba Carolina sunt bastioanele. Concepute pentru a avea un rol important in apararea edificiului, bastionaele sunt in numar de sapte si au primit denumiri de patroni laici sau religiosi: Trinitarienilor sau Trinitatii, Sfantul Stefan, Eugeniu de Savoia, Sfantul Mihail, Sfantul Carol, Sfantul Capistrano si Sfanta Elisabeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )