Libnet.ro
UNICEF

21:15

Verificari la scolile din Bucuresti: Doi directori au fost demisi.

România Liberă România Liberă,
Verificari la scolile din Bucuresti: Doi directori au fost demisi.

Directorii de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali si Scoala nr 172 Sfantul Andrei au fost demisi din cauza unor deficiente manageriale constatate in urma inspectiilor realizate de catre Inspectoratul Scolar al Capitalei, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al institutiei, Marian Banu. In cazul Scolii Sfantul Andrei, Consiliul de Adminstratie al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a decis incetarea detasarii directorului Camelia Hoara, incepand din 20 ianaurie, . continuă pe România Liberă

VIDEO. Verificari la scolile din Bucuresti: Doi directori au fost demisi.

Directorii de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali si Scoala nr 172 Sfantul Andrei au fost demisi din cauza unor deficiente manageriale constatate in urma inspectiilor realizate de catre Inspectoratul Scolar al Capitalei, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al institutiei, Marian Banu. In cazul Scolii Sfantul Andrei, Consiliul de Adminstratie al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a decis incetarea detasarii directorului Camelia Hoara, incepand din 20 ianaurie, .

Verificari la scolile din Bucuresti: Directoarea de la Scoala Sfantul Andrei, ...

Directoarea Scolii Gimnaziale Sfantul Andrei din Bucuresti a fost demisa in urma verificarilor efectuate de Inspectoratul Scolar, informeaza b1. ro Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti face verificari, incepand de luni, la Scoala Gimnaziala Sfantul Andrei, Liceul Teoretic Nicolae Iorga si Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, dupa ce a primit sesizari privind colecte de bani. Raportul privind anchetele care sunt derulate la Scoala Gimnaziala Sf. Andrei, Liceul Nicolae .

Ce se va intampla in fiecare scoala din Bucuresti. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a solicitat constituirea la nivelul fiecarei unitati de invatamant a unei comisii care sa verifice eventuala implicare a cadrelor didactice sau a .

Incendiu puternic la un complex de magazine din Bucuresti.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi searp, la un complex de magazine de pe strada Mistretului din Bucuresti. La fata locului, au fost trimise patru autospeciale de stingere care intervin pentru neutralizarea incendiului.

Scandalul la Liceul Kiritescu din Bucuresti: Profesorii cer pedepsirea elevei care a facut publica o inregistrare cu o profesoara ce le cerea bani elevilor

Profesorii de la Colegiul Economic Costin Kiritescu din Bucuresti au discutat, in Consiliul de administratie, despre sanctionarea elevei care a facut publica o inregistrare cu o profesoara ce ii ameninta pe elevii claselor a XI-a ca le va motiva absentele doar daca dau bani la fondul clasei. Potrivit unei noi inregistrari difuzate de B1 Tv, din sedinta profesorilor, din discutiile purtate intre directoarea institutiei de invatamant si profesori reiese faptul ca tanara care a facut inregistrarea ar putea primi nota 3 la purtare.

Scandal la Liceul Kiritescu din Bucuresti: Profesorii cer pedepsirea elevei care a facut publica o inregistrare cu o profesoara ce le cerea bani elevilor

Profesorii de la Colegiul Economic Costin Kiritescu din Bucuresti au discutat, in Consiliul de administratie, despre sanctionarea elevei care a facut publica o inregistrare cu o profesoara ce ii ameninta pe elevii claselor a XI-a ca le va motiva absentele doar daca dau bani la fondul clasei. Potrivit unei noi inregistrari difuzate de B1 Tv, din sedinta profesorilor, din discutiile purtate intre directoarea institutiei de invatamant si profesori reiese faptul ca tanara care a facut inregistrarea ar putea primi nota 3 la purtare.

Inspectorul scolar general din Bucuresti le-a prezentat directorilor o lista de activitati care favorizeaza coruptia in scoli

Inscrierea la clasa pregatitoare, constituirea claselor la inceput de an scolar, meditatiile cu elevii de la clasa si organizarea optionalelor sunt activitati care favorizeaza coruptia in scoli, a anuntat marti inspectorul scolar general din Bucuresti, Constantin Traistaru. Acesta le-a prezentat directorilor de scoli din Capitala o lista de activitati care favorizeaza cresterea faptelor de coruptie, scrie Mediafax. Trag un semnal clar de alarma asupra acestor activitati, semnal de alarma pe care vreau sa il asumam cu totii, a spus Traistaru.

Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza.

Peste 70% din scolile din Romania nu sunt asigurate cu un sistem de paza, ceea ce poate duce la cresterea numarului de incidente in unitatile de invatamant, se arata intr-un raport al prezenta, marti, intr-o conferinta de presa. Peste 90% din infractiunile sesizate, in 2013, s-au comis in interiorul scolilor si doar 10% in afara acestora. Printre principalele cauze care au dus la savarsirea acestor fapte este si gradul redus de asigurare cu paza al unitatilor de invatamant. 78% dintre scolile .

Scolile din Vaslui, anchetate pe tema strangerii ilegale de bani de la elevi.

160 de scoli din Vaslui sunt anchetate de Inspectoratul Scolar, privind colectarea de bani de la elevi pentru diverse achizitii, controalele fiind facute in urma unor reclamatii ale parintilor privind fondul clasei, relateaza Mediafax. Ancheta declansata de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Vaslui vine in urma unor plangeri existente la nivelul institutiei conform carora elevii sunt obligati sa contribuie, in special, la fondul clasei pentru cumpararea unor bunuri. Citeste si: Profesorul .

Atac armat la o scoala din SUA: Doi copii, in stare critica.

Doi dintre elevii raniti intr-un atac armat comis marti intr-o scoala din statul american New Mexico sunt in stare critica, iar presupusul autor al atacului este un copil de 13 ani, relateaza site-ul ziarului USA Today, conform Mediafax. Trei copii au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc marti dimineata la o scoala din statul american New Mexico. Citeste si: Un nou incident armat intr-o scoala din SUA Un baiat de 14 ani si o fata de 13 ani au fost impuscati, fiind transportati la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )