Libnet.ro
UNICEF

19:00

Veste buna pentru pensionarii si studentii din Bucuresti! Vor primi reduceri in cea mai noua piata, cu produse 100% romanesti

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru pensionarii si studentii din Bucuresti! Vor primi reduceri in cea mai noua piata, cu produse 100% romanesti

O noua piata dedicata exclusiv produselor autohtone a fost deschisa in sectorul 2 al Capitalei. Piata se afla in Colentina si ii asteapta pe pensionari cu o reducere de 26%, iar pe studenti cu 15%. continuă pe Antena3

Veste buna pentru bucuresteni! Circulatia pe Pasajul Ciurel va fi deschisa sambata, de la ora 7.00

Bigada Rutiera a anuntat ca circulatia in nodul rutier Virtutii-Ciurel se va deschide sambata la ora 7. Astfel, se vor asigura dinspre centrul Capitalei relatiile spre Lujerului si Crangasi, prin coborarea pe Sos. Virtutii.

Scad taxele pentru facultatile din Bucuresti? Studentii au facut cerere speciala

Studentii vin in spatiul public cu o cerere speciala. Ce doresc tinerii si cum isi argumenteaza cererea ca taxele pentru facultatile din Bucuresti sa revina la preturi mai avantajoase pentru ei? Universitatea Bucuresti: Studentii, cerere speciala pentru scaderea taxelor Studentii Universitatii Bucuresti cer reducerea taxelor cu 30% pe fondul crizei sanitare. Tinerii si-au insiruit doleantele .

webPR: Studentii de la Facultatea de Jurnalism, Universitatea din Bucuresti, au emisiunea lor pe Link Press TV

Ieri seara, 16 septembrie 2020, la ora 23:00 a debutat emisiunea Wednesday Student Show pe Link Press TV. Emisiunea va fi realizata saptamanal exclusiv de catre studenti ai Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, din cadrul Universitatii din Bucuresti si este o premiera nationala in actualul peisaj media romanesc.

Un candidat la Primaria din Baia Mare imparte tichete - cadou pentru pensionarii din oras

Primaria Baia Mare, condusa de Catalin Chereches, care candideaza pentru al patrulea mandat de primar, imparte in plina campanie electorala tichete - cadou pentru pensionarii din municipiu, conform g4media.

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Cum isi vor desfasura activitatea cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti, dar fiind contextul pandemic. Anunt important pentru studenti

Cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti UB) au stabilit modalitatile de desfasurare a activitatilor academice in anul universitar 2020-2021, majoritatea optand pentru sistem mixt, informeaza un.

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

CORONAVIRUS |Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa. A aparut un nou focar de Covid-19

Sectia ATI a Spitalului Sfanta Maria din Bucuresti a fost inchisa, dupa ce 10 cadre medicale au fost testate pozitiv in urma testului pentru coronavirus. Au fost depistati pozitivi pana acum 10 medici,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )