Libnet.ro
UNICEF

16:00

Veste buna pentru romani! Pretul gazelor ar putea scadea

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romani! Pretul gazelor ar putea scadea

Pretul gazelor ar putea scadea cu 18% vara urmatoare, comparativ cu vara precedenta, insa anul acesta va fi unul complicat pentru piata gazelor, se arata intr-o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, remisa, joi, AGERPRES. continuă pe Antena3

Vesti excelente pentru romani! Gazele se vor ieftini din vara

Vesti excelente pentru romani. Pretul gazelor naturale va fi mult mai mic din vara lui 2020, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta, care estimeaza comportamente mai agresive din partea consumatorilor industriali si o vulnerabilitate tot mai mare a consumatorilor casnici in fata furnizorilor.

Ministrul Economiei da asigurari ca pretul gazelor naturale nu va creste (VIDEO)

In cadrul unei intalniri cu parlamentariiPNL, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri,Virgil Popescu, a dat asigurari ca pretul gazelor naturale nu va creste. Nu cred.

Ludovic Orban: Misiunea Guvernului este de a face scoala mai buna pentru viitorul Romaniei

Misiunea Guvernului este de a face scoala mai buna pentru viitorul Romaniei, iar interventiile guvernamentale trebuie concentrate pe cateva directii principale identificate in cadrul proiectului Romania Educata, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, miercuri, la conferinta Romania Educata - politici publice si coordonarea surselor de finantare, organizata de Administratia Prezidentiala.

Se dau bani pentru romani. Ministrul tocmai a facut anuntul. Cine va primi o marire de salariu

Salariile profesorilor vor fi majorate anul acesta. Este anuntul facut de ministrul Educatiei, Monica Anisie, dupa intalnirea pe care a avut-o, luni, cu parlamentarii PNL. Ea a precizat si ca programul pilot Masa Calda va fi extins la 150 de unitati de invatamant, subliniind ca programul nu se suprapune cu Laptele si Cornul. Ministrul Educatiei: .

E OFICIAL: O noua minivacanta pentru romani! Detalii DE ULTIMA ORA

Romanii vor avea 16 zile libere in anul 2020, sarbatori legale, dintre care 12 vor pica in timpul zilelor lucratoare. Si ziua de 1 martie ar putea deveni zi libera, tinand cont ca Martisorul a fost.

ANUNT OFICIAL! VIZELE pentru SUA, ELIMINATE?! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI!

Anunt important pentru romani facut de Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti. Este posibil, cat de curand, sa fie eliminate vizele pentru romani.

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

Atentie, romani! Ministerul Muncii si Protectiei sociale a lansat un site care ofera informatii si documente despre toate cele 180 de servicii si beneficii sociale, conform Huff. ro.

OFICIAL! BANI DE LA STAT pentru ROMANI, in doar 30 de MINUTE. Guvernul A PUBLICAT deja HOTARAREA!

Atentie, romani! Ministerul Muncii si Protectiei sociale a lansat un site care ofera informatii si documente despre toate cele 180 de servicii si beneficii sociale, conform Huff. ro.

E LEGE! GATA, barbatii vor iesi la PENSIE la 50 DE ANI, iar femeile la 48! VESTI EXCELENTE pentru ROMANI

Gata! Vesti bune pentru o anumita categorie de contribuabiliromani! HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A iNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATA FENOMENAL! GALERIE FOTO) S-a dat lege ca unii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )