Libnet.ro
UNICEF

19:31

Veste buna pentru romanii care isi cumpara locuinta prin programul Prima Casa

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru romanii care isi cumpara locuinta prin programul Prima Casa

In curand, o noua transa de bani pentru garantarea creditelor Prima Casa va fi deblocata de Finante, spun surse guvernamentale potrivit Economica. net. Noua transa de garantii, care va fi de 500. continuă pe Antena3

Veste buna pentru toti romanii! Ce se intampla cu telefoanele dupa 15 iunie

Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la.

Veste buna pentru Simona Halep! Jucatoarea romanca a urcat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a urcat de pe locul patru pe doi in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a jucat finala turneului de la Roland.

Shopping de lux in Camera Deputatilor! Alesii isi cumpara 25 de masini noi, printre care trei limuzine si un sistem audio-video full HD

Deputatii condusi de Liviu Dragnea au gasit un nou pretext pentru a face shopping de lux: vine Adunarea Parlamentaraa NATO, care va fi gazduita la Bucuresti la toamna, iar iar alesii isi cumpara.

Vesti bune pentru turistii care vor sa ajunga pe litoral

Vesti bune pentru turistii care vor sa ajunga pe litoral! Intra in circulatie trenurile soarelui. Astfel, pana in data de 10 septembrie, peste 40 de garnituri vor asigura legaturi din toata.

Stere Halep: Chiar daca Simona i-a dezamagit astazi pe romanii care au fost alaturi de ea, cu siguranta isi va reveni si va face o mare bucurie tenisului romanesc

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sambata, la Pro TV, dupa finala turneului de la Roland Garros, ca pentru fiica sa lupta continua si ca sportiva isi va reveni si cu siguranta va face o mare bucurie tenisului romanesc.

Cristian Boureanu, cunoscut pentru iesirile sale violente. Imagini socante cu momentul in care isi taraste fiica pe asfalt

Cristian Boureanu este celebru pentru iesirile sale violente. in urma cu aproape un an, in septembrie 2016, fostul parlamentar a ajuns din nou la politie ca sa dea declaratii dupa ce ar fi luat-o cu.

Mesajul tatalui Simonei Halep pentru sustinatorii tenismenei: isi va reveni si va face o mare bucurie tenisului romanesc

Managerul si tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, dupa infrangerea fiicei sale in finala de la Roland Garros, ca sportiva isi va regasi echilibrul interior si va reveni pe teren, unde va continua lupta.

Parchetul din Paris a deschis o ancheta judiciara pentru barbatul care a atacat, la Notre Dame, un politist

Parchetul din capitala Frantei a deschis o ancheta judiciara pentru tentativa de asasinare a unei persoane care supravegheaza ordinea publica si asociere infractionala in vederea unei actiuni criminale, a anuntat procurorul Francois Molins .

Halucinant! Amenzi pentru soferii care si-au abandonat masinile pe Podul Londrei, in timpul atentatului terorist

Agentii de circulatie din capitala Marii Britanii au emis amenzi pentru parcare ilegala conducatorilor auto care si-au parasit masinile in trafic in timpul atentatului comis sambata seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )