Libnet.ro
UNICEF

05:00

Veste proasta pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru Simona Halep

Simona Halep primeste vesti proaste de la WTA, dupa ce a fost eliminata de Daria Gavrilova, scor 3-6, 6-4, 3-6, in turul doi al turneului de la Roma. Aceasta contraperformanta a Simonei Halep va conta ic. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru sustinatorii autonomiei teritoriale pe criterii etnice a maghiarilor din Romania

Tribunalul Uniunii Europene a confirmat marti ca propunerea de initiativa cetateneasca europeana ICE) privind promovarea dezvoltarii zonelor geografice populate de minoritati nationale nu poate fi.

Pierde si castiga! Ascensiune spectaculoasa pentru Simona Halep in topul jucatoarelor cu cele mai impresionante castiguri din tenis

Simona Halep a pierdut ieri in turul al doilea al turneului de la Roma, fiind invinsa de Daria Gavrilova, dar castiga pe alte planuri.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep dupa ce aceasta a castigat aproape un milion de euro la Madrid. Poti sa-ti cumperi din banii pe care i-ai luat

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, iar victoria din finala i-a adus si un premiu financiar de aproape un milion de euro.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 5, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Madrid

Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat, sambata, turneul Premier Mandatory de la Madrid. Cu 4650 de puncte acumulate, sportiva nascuta la Constanta s-a apropiat de Garbine Muguruza 4847 de puncte), jucatoare care se afla pe pozitia a patra a ierarhiei. O alta veste buna pentru tenisul romanesc: Sorana Carstea a revenit in TOP 100 WTA.

Madridul ii da aripi! Simona Halep ne da sperante pentru Roland Garros: 13 e numarul meu norocos

Simona Halep a cucerit trofeul de la Madrid, orasul in care si-a lansat cariera in urma cu trei ani. Dupa victoria de sambata seara, care a incununat un parcurs aproape perfect, Halep revine printre favorite la Roland Garros.

Simona Halep vorbeste despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

Simona Halep, reactie pertinenta dupa eliminarea prematura de la Roma

Simona Halep, eliminata in turul doi al turneului de la Roma, a spus ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si a remarcat prestatia adversarei.

Simona Halep, reactie dupa infrangerea de la Roma

Simona Halep spune ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si remarca prestatia adversarei. Totusi, sportiva din Constanta spune ca ar fi putut castiga, daca partida nu ar fi fost.

FOTO. Ce relatie au Smiley si Simona Halep. Anunt surpriza

Dupa ce toata lumea a speculat ca au o legatura romantica, Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Simona Halep. Asa cum se asteptau multi, cei doi sunt doar amici. Interpretul recunoaste ca a fost surprins de toate zvonurile care au aparut despre relatia dintre ei, scrie Libertatea.

Smiley a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre relatia cu Simona Halep (Video)

S-a tot speculat ca are o relatie cu Simona Halep, dupa ce au fost surprinsi de doua ori impreuna, dar acum Smiley a decis sa faca lumina in acest caz.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )