Libnet.ro
UNICEF

07:00

Veste uriasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla chiar acum cu pretul petrolului

Playtech Playtech,
Veste uriasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla chiar acum cu pretul petrolului

Veste pentru cei cu masini pe benzina si motorina: pretul petrolului este la minimul ultimelor trei saptamani pe fondul cresterii cazurilor de infectie cu COVID-19. Cazurile cresc, pretul petrolului scade. A ajuns la minimum ultimelor 3 saptamani Ieri, pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie era in scadere cu 3,52%, la 40,32 dolaribaril, dupa ce . continuă pe Playtech

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Se intampla la pompa: trebuie sa stie toti soferii cu masini pe benzina, motorina

Preturile la benzina si motorina sunt extrem de volatile in perioade dificile, iar pandemia de coronavirus face parte din ele. Iar soferii cu masini pe benzina si motorina trebuie sa stie.

Veste proasta pentru acesti pensionari. Cine ramane fara bani de la stat

Printr-o noua miscare din partea gvernantilor, aflam ca o parte a pensionarilor s-ar putea sa ramana fara bani. Este vorba de cei care, acum la pensie, au facut parte din organele de represiune in perioada comunista. Pensionarii militari, activi ca organe de represiune, fara pensii Printre cei peste 3 milioane de pensionari exista o categorie .

Se intampla acum pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Anuntul ingrijorator legat de preturile la pompa

Daca ai o masina pe benzina sau motorina, sigur te intereseaza ce se intampla cu preturile la pompa. Si vestile nu sunt chiar dintre cele mai bune. in urma cu cateva zile, OPEC a.

Sansa uriasa pentru Ciprian Tatarusanu! Romanul, anuntat titular pentru derby-ul Milan - Roma

Ciprian Tatarusanu este anuntat titular in meciul dintre AC Milan si AS Roma, programat pentru diseara, de la ora 21:45. Gianluigi Donnarumma, titularul incontestabil din poarta milanezilor, a fost depistat.

Pentru cei ramasi, licitatie caritabila pentru militarii romani raniti in teatrele de operatii

Asociatia Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati AMVVD) impreuna cu Casa de Licitatii Artmark organizeaza in data de 11 noiembrie o licitatie caritabila pentru militarii raniti in teatrele de operatii.

ORBAN, MESAJ PENTRU CEI CARE PARTICIPA LA PELERINAJUL DE SF. DUMITRU: Sa evite orice zona aglomerata, sa poarte masca in permanenta

Ludovic Orban a transmis un mesaj pelernilor care vor participa la pelerinajul de Sfantul Dumitru, la Bucuresti, el i-a sfatuit sa poarte masca si sa evite interactiunea de aproape. Premierul a precizat ca toate masurile necesare trebuie luate de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU), conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )