Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vestea ingrozitoare pe care o primeste Viorica Dancila, exact in ziua in care a devenit candidatul PSD la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Vestea ingrozitoare pe care o primeste Viorica Dancila, exact in ziua in care a devenit candidatul PSD la prezidentiale

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a afirmat, marti, ca Viorica Dancila nu va avea sprijinul primarilor din tara la prezidentiale, ceea ce va fi o piedica uriasa in drumul liderului PSD. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca un stat din UE. Nimeni nu s-ar fi asteptat! Lovitura dura pentru Viorica Dancila si PSD

Laura Codruta Kovesi este sustinuta de inca o tara din UE! Acesta veste fericita vine exact dupa anuntul lui Emmanuel Macron. Nimeni nu s-ar fi asteptat la aceasta tara, care nu are niciun interes fata de Romania pentru a-i fi alaturi lui Kovesi. Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca o tara din UE Lupta Laurei .

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

Viorica Dancila, atac la adresa Gabrielei Firea. Atunci cand iti ataci colegii, o faci doar pentru imagine

Dancila iese si ea la atac! Premierul Romaniei a facut si el declaratii, ca urmare a vorbelor Gabrielei Firea. Primarul Capitalei si-a anuntat candidatura la prezidentiale, afirmatie care a venit la pachet cu atacuri pentru Dragnea si Dancila. Dancila iese la atac, dupa afirmatiile Gabrielei Firea Viorica Dancila o ataca pe Gabriela Firea, dupa declaratiile .

Viorica Dancila anunta ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la CNAS: E un profesionist, e foarte bine pregatit. Nu exista nicio acuzatie la adresa sa

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, chiar daca decizia de numire nu a aparut inca in Monitorul Oficial. Dancila a fost iritata de intrebarile presei privind numirea lui Ciurchea in contextul in care acesta este anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Dancila spune ca nu exista nicio acuzatie la adresa lui Ciurchea atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca, ci doar o ancheta. Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia CNAS.

Denise Rifai de la Realitatea TV o ironizeaza pe Viorica Dancila. Cum a aparut in direct

Moderatoarea emisiunii Legile puterii a ironizat-o pe Viorica Dancila. Denise Rifai a trecut si la fapte! Aceasta si-a accesorizat esarfa de pe cap cu o brosa. Denise Rifai, ironii in direct la adresa Vioricai Dancila Denise Rifai, moderatoarea de la emisiunea Legile Puterii, de la Realitatea TV, a ironizat-o in direct pe Viorica Dancila. Aparitia .

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale, in cazul in care nu va fi desemnata candidatul partidului, pentru ca ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar. Dancila considera ca, cupa votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui sa se alinieze in spatele persoanei care va fi desemnata pentru a candida la Presedintie.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Raluca Turcan: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi de la Guvern

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul sau institutiile statului si resursele publice.

Viorica Dancila: Romania are nevoie de consens si dialog real. Am demonstrat ca pot fi premierul tuturor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a transmis un mesaj de multumire pentrucolegii sai din Comitetul Executiv, multumindu-le pentru sprijinul de care acestia au dat dovada in cursa pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )