Libnet.ro
UNICEF

05:15

E VESTEA TRISTA A SERII! Papa Francisc a suferit un INCIDENT

Antena3 Antena3,
E VESTEA TRISTA A SERII! Papa Francisc a suferit un INCIDENT

Papa Francisc s-a ranit duminica, in ultima etapa a turneului sau in Columbia. in timp ce mergea cu papamobilul, vehiculul a lovit o denivelare, ia Suveranul Pontif s-a dezechlibrat si s-a lovit la. continuă pe Antena3

VIDEO Papa Francisc, ranit in ultima zi a vizitei sale in Columbia

Suveranul Pontif a suferit, duminica, o rana la nivelul fetei, dupa ce s-a dezechilibrat in papamobil si s-a lovit la ardaca, potrivit News. ro. Papa Francisc s-a taiat la spranceana, insa si-a continuat turneul programat cu zambetul pe buze.

Papa Francisc s-a accidentat in timpul turneului sau in Columbia - VIDEO

Papa Francisc s-a ranit duminica, in ultima etapa a turneului sau in Columbia. in timp ce mergea cu papamobilul, vehiculul a lovit o denivelare, ia Suveranul Pontif s-a dezechlibrat si s-a lovit la.

Papa Francisc a lansat un apel la pace si iertare, in Columbia - VIDEO

Papa Francisc le-a cerut columbienilor sceptici in legatura cu un acord de pace cu gherilele sa fie deschisi la reconciliere cu cei care au renuntat la violenta. El a lansat apelul la cateva ore dupa.

Papa Francisc a lansat un apel la pace si iertare in Columbia

Papa Francisc le-a cerut columbienilor sceptici in legatura cu un acord de pace cu gherilele sa fie deschisi la reconciliere cu cei care au renuntat la violenta. El a lansat apelul la cateva ore dupa ce un fost lider al rebelilor FARC i-a cerut iertare Suveranului Pontif, relateaza Reuters.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele cutremurului din Mexic si ale uraganului Irma

Papa Francisc, aflat in vizita in Columbia, s-a rugat vineri pentru victimele seismului cu magnitudinea 8,2 care a lovit Mexicul, cat si pentru cele ale uraganului Irma, care a devastat Caraibele.

Vizita pastorala a lui Papa Francisc in Columbia

Papa Francisc a ajuns miercuri la Bogota, in Columbia, la ora locala 16:10, cu douazeci de minute mai devreme decat era stabilit. Aici el se afla cu scopul unei vizite pastorale timp de 5 zile.

FOTO VIDEO Papa Francisc, intampinat de credinciosi, in Columbia

Papa Francisc efectuaza o vizita de cinci zile in Columbia, in cadrul careia va vizita capitala Bogota, cat si orasele Villavicencio, Medellin si Cartagena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )