Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vesti bune pentru soferi. Politele RCA s-ar putea ieftini

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru soferi. Politele RCA s-ar putea ieftini

Politele RCA s-ar putea ieftini de la 1 august, anunta ASF, potrivit B365. ro. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de luna viitoare anumite comisioane care trebuie platite de firmele de. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru soferi. Politele RCA s-ar putea ieftini

Politele RCA s-ar putea ieftini de la 1 august. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de luna viitoare anumite comisioanecare trebuie platite de firmele de asigurari, iar asta s-ar putea ref.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane vor ajunge in aceasta seara in Bucuresti

Vesti bune pentru o parte dintre romanii blocati pe aeroportul din Istanbul. Compania TAROM a anuntat ca la ora 16. 25 urma sa plece spre Turcia o cursa regulata, returul spre Bucuresti fiind preconizat.

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Noua garnitura ajunge in doua ore la Constanta si are un super pret

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Desi mersul cu trenul in Romania a devenit o mare problema, conditiile deloc favorabile, intarzierile si aglomeratia.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane ajung sambata seara in Bucuresti (VIDEO)

30 Prima aeronava care a adus o parte dintre romanii blocati in Turcia, in timpul tentativei esuate de lovitura de stat a aterizat sambata seara pe aeroportul Henri Coanda din.

Schimbari importante pentru soferi! Ministerul de Interne avertizeaza: Parcarea pe trotuar, ilegala!

Vin zile grele pentru acei soferi care nu isi vor parca regulamentar autoturismele intrucat Politia doreste sa faca ordine in acest sens, scrie libertatea. ro. Astfel, Ministerul.

Vesti proaste pentru Irinel Columbeanu. Firma lui va fi executata silit

Firma lui Irinel Columbeanu va fi executata silit de catre Primaria Targu-Carbunesti pentru a-si recupera datoria pe care o are omul de afaceri. in 2009, fabrica s-a inchis si cei 200 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )