Libnet.ro
UNICEF

08:00

Vesti excelente pentru familiile care doresc sa infieze un copil. Legea adoptiei, modificata in avantajul viitorilor parinti. Ce beneficii au

Playtech Playtech,
Vesti excelente pentru familiile care doresc sa infieze un copil. Legea adoptiei, modificata in avantajul viitorilor parinti. Ce beneficii au

Adoptia unui copil in Romania devenise pentru multe cupluri o misiune aproape imposibila. Formalitatile numeroase, complicate si foarte stricte ii faceau pe tinerii care doreau sa adopte un copil sa-si piarda speranta ca vor reusi. Schimbarea legii pentru adoptii le ofera, insa, sansa sa viseze din nou la o familie completa, trecand prin niste demersuri . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

Ce categorie de muncitori se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. Vesti bune pentru romani!

Mai multe categorii de angajati care au muncit in industria de armament vor putea iesi mai devreme cu 13 ani la pensie, conditia principala fiind aceea ca stagiul de cotizare sa fie de minimum 25 de ani. Vesti bune. Angajatii care au muncit in industria de armament vor iesi cu 13 ani mai devreme la .

Noi vesti proaste pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit

Dupa ce a fost dat afara de la studioul Warner Bros, unde filma pentru Fantastic Beasts, apar noi vesti proate pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit actorul?! Ce se intampla acum cu Johnny Depp in urma cu doar doua saptamani, Johnny Depp a anuntat ca a fost nevoit sa paraseasca distributia seriei .

Managerul de la Institutul Marius Nasta, vesti proaste pentru sarbatori: Decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, avertizeaza cu privire la numarul mare de decese care se inregistreaza in aceasta perioada, dar si in luna care urmeaza. Medicul insista asupra gravitatii situatiei, explicand faptul ca sistemul de sanatate a ajuns la epuizare. Care sunt pacientii cu putine sanse de salvare Beatrice Mahler .

Vesti proaste pentru Simona Halep. Ce se intampla cu Australian Open 2021

Simona Halep a terminat anul 2020 pe locul 2 WTA si a reusit sa-si mai adauge trei titluri in palmares. Dar, per total, a fost un an mai degraba dezamagitor. in special din cauza eliminarii foarte rapide de la Roland Garros. Mai ales in conditiile in care a sarit si US Open tocmai pentru a .

Vesti proaste pentru clientii RCS RDS. Ce se intampla cu internetul Digi Mobil

Cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in acest moment este DiGi Mobil. insa, din nefericire pentru multi clientii sai vine si o veste mai putin buna. Ce se intampla cu internetul de la DiGi Mobil Desi este cel mai mare operator de telecomunicatii din tara noastra, se pare ca la DiGi Mobil exista .

Raed Arafat rupe tacerea despre eficienta vaccinului anti-COVID-19. Ce trebuie sa stie toti romanii care doresc sa se vaccineze

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de luni despre campania de vaccinare anti-covid19, care va incepe odata ce vaccinul va ajunge in Romania. Seful DSU da asigurari cu privire la siguranta pacientilor care vor dori sa se vaccineze, sustinand ca orice informatie va fi comunicata transparent catre populatie. Vom folosi ce va folosi toata .

Guvernul va aproba ajutoare de urgenta pentru familiile celor morti sau raniti in incendiul de la Piatra Neamt

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de vineri, printr-o hotarare, acordarea unor ajutoare de urgenta pentru sprijinirea familiilor victimelor incendiului produs la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, relateaza Agerpres.

Banca Transilvania incepe platile pentru antreprenorii care s-au inscris in programul de granturi

Banca Transilvania va face primele plati pana la finalul acestei saptamani pentru microintreprinderile, PFA-urile si ONG-urile care au ales BT ca banca partenera in programul guvernamental Granturi nerambursabile pentru capital de lucru.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )