Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vesti proaste despre actorul Bogdan Stanoevici. Plamanii ii sunt afectati aproape integral

Antena3 Antena3,
Vesti proaste despre actorul Bogdan Stanoevici. Plamanii ii sunt afectati aproape integral

Au aparut noi detalii despre starea de sanatate a lui Bogdan Stanoevici care a fost transferat intre timp la Institutul Inimii. Plamanii actorului sunt afectati aproape integral, iar medicii l-au operat de urgenta pentru a-l stabiliza. Chiar si in aceste conditii, medicii sunt rezervati in privinta sa. continuă pe Antena3

Vesti proaste despre starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici, infectat cu COVID-19. Plamanii ii sunt afectati aproape integral!

Sunt vesti tot mai proaste despre starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici. Fostul candidat la prezidentiale, care este infectat cu COVID, are plamanii afectati aproape integral. Potrivit.

Informatii de ultima ora despre vedeta in stare critica: Plamanii sunt la 5%

Starea de sanatate a impresarului vedetelor, Lucian Ionescu, este foarte grava. Plangea, se sufoca, plamanii sunt doar 5%. Lucian Ionescu, vedeta de la ATI. Informatii de ultima ora despre starea sa de sanatate Este intubat, la ATI, la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino. Plamanii lui sunt blocati, mai functioneaza doar 5%, doar o minune il .

Vesti proaste pentru soferi: se ridica masinile in Bucuresti. Cat platesc proprietarii pentru ele

In 24 decembrie, noul primar al Sectorului 6 al Capitalei, punea pe ordinea de zi un subiect de interes public. Conform informatiilor, s-a decis un nou regulament ce are ca tema ridicarea masinilor parcate ilegal in Sectorul 6. Consiliul local a decis noi reguli in Sectorul 6 intr-o sedinta a Consiliului Local, noul primar, Ciprian .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )