Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vesti proaste de la meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pe regiuni

Antena3 Antena3,
Vesti proaste de la meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pe regiuni

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care. continuă pe Antena3

VREME RECE iN URMATOARELE DOUA SAPTAMANI! Prognoza meteo pentru fiecare regiune in parte

ANM a emis prognoza pentru perioada 8-21 mai. Potrivit meteorologilor, vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci.

PROGNOZA METEO Instabilitatea atmosferica va caracteriza urmatoarele doua saptamani de prognoza

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga precipitatii destul de consistente, dar si intervale cu temperaturi peste norme, ce vor atinge chiar si 26 de grade Celsius, in Muntenia, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 8 - 21 mai 2017.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga.

Vesti proaste de la meteorologi. Se strica vremea

In Romania, ziua de astazi incepe cu vreme buna; insa dupa-amiaza situatia se schimba. Instabilitatea creste rapid si vin aversele. La inceput acestea vor uda vestul si sud-vestul tarii; apoi vor cuprinde si celelalte re.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )