Libnet.ro
UNICEF

20:45

VREME RECE iN URMATOARELE DOUA SAPTAMANI! Prognoza meteo pentru fiecare regiune in parte

B1 B1,
VREME RECE iN URMATOARELE DOUA SAPTAMANI! Prognoza meteo pentru fiecare regiune in parte

ANM a emis prognoza pentru perioada 8-21 mai. Potrivit meteorologilor, vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci. continuă pe B1

Vesti proaste de la meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pe regiuni

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care.

PROGNOZA METEO Instabilitatea atmosferica va caracteriza urmatoarele doua saptamani de prognoza

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga precipitatii destul de consistente, dar si intervale cu temperaturi peste norme, ce vor atinge chiar si 26 de grade Celsius, in Muntenia, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 8 - 21 mai 2017.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea va continua sa fie instabila in urmatoarele doua saptamani, cand se vor semnal perioade cu zile si nopti mai reci decat in mod normal pentru luna mai, la care se adauga.

Vremea va fi in general instabila si se va raci. Prognoza meteo pentru luni si marti

Vremea va fi in general instabila si se va raci in majoritatea zonelor, astfel incat valorile termice se vor situa usor sub cele normale pentru aceasta data, informeaza ANM.

Prognoza meteo pentru trei zile. Vremea se raceste in toata tara

Astazi iN TARA Astazi, vremea va fi in general instabila si se va raci in majoritatea regiunilor, astfel incat valorile termice se vor situa usor sub cele normale.

Prognoza meteo: se face tot mai frig. Unde se anunta vijelii si ploi abundente, in ce regiuni sunt asteptate ninsori

Vremea continua sa ne dea batai de cap in urmatoarele zile. Meteorologii prognozeaza instabilitateatmoferica, averse si vant puternic, dar si temperaturi scazute, incepand de marti, 9 mai, in majoritatea regiunilor.

Tarom preia in leasing doua avioane noi Boeing, pentru 10 ani

Compania nationala de transport aerian Tarom a semnat contractul de achizitie a doua aeronave noi Boeing 737-800 NG, avand o configuratie de 189 de locuri, a anuntat vineri seara Ministerul Transporturilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )