Libnet.ro
UNICEF

10:15

Vesti proaste pentru romanii care vor sa lucreze in Austria: Noul cancelar vrea limitarea dreptului la munca pentru est-europeni / Viena a votat impotriva castigatorului

B1 B1,
Vesti proaste pentru romanii care vor sa lucreze in Austria: Noul cancelar vrea limitarea dreptului la munca pentru est-europeni / Viena a votat impotriva castigatorului

Alegerile parlamentare din Austria au fost castigate de Partidului Popular, arata exit-poll-urile de la iesirea la urne. Acest lucru inseamna ca Sebastian Kurz, la doar 31 de ani, va ajunge cancelarul Au. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR atinge un nou record

Indicele ROBOR, dupa care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei, bate record dupa record. Dupa ce vineri a atins cea mai mare valoare din ultimii trei ani, sambata a crescut si ma.

Horoscopul saptamanii 14-19 octombrie. Vesti oribile pentru Raci

Descopera ce-ti prezic astrele pentru saptamana care urmeaza, scrie clickpentrufemei. ro. Berbec Va fi o saptamana activa din punct de vedere profesional. Casa a saptea pune accentul pe ideea.

TVA Split: Procedura de anulare a penalitatilor de intarziere la plata TVA, pentru firmele care opteaza pentru noul sistem

Firmele platitoare de TVA care opteaza pentru plata defalcata a taxei pe valoare adaugata in perioada 1 octombrie-31 decembrie 2017 beneficiaza, printre altele, de anularea unor penalitati de intarziere aferente obligatiilor fiscale principale reprezentand TVA, insa in luna ianuarie 2018 statul face verificari si firmele beneficiare risca sa-si piarda facilitatile fiscale daca nu indeplinesc anumite conditii. Informatiile apar in proiectul de procedura privind acordarea facilitatilor fiscale privind TVA pentru firmele care trec de bunavoie la sistemul TVA Split.

Vesti bune pentru romani. Aplicatie informatica pentru avariile din reteaua cu apa

Asteptarea cu orele pentru rezolvarea avariilor la reteaua de apa si canalizare a luat sfarsit. Lucratorii APA NOVA vor putea ajunge mai repede la interventie gratie unei aplicatii care permite.

Sedinta PSD in care vor fi stabiliti inlocuitorii ministrilor demisionari a inceput

ACTUALIZARE 13:39 Corina Cretu, despre demisiile lui Sevil si a Rovanei: Sunt socata ca numele meu se vehiculeaza in legatura cu acest subiect Corina Cretu neaga informatia pe surse potrivit careia ar fi cerut demiterea Rovanei Plumb si a lui Sevil Shhaideh precizand ca este socata ca numele sau se vehiculeaza in legatura cu acest subiect. *ACTUALIZARE 13:21 Surse: Viorel Ilie ramane in Guvern *ACTUALIZARE 13:15 Liviu Dragnea si Mihai Tudose au ajuns la sediul PSD pentru sedinta Cex *ACTUALIZARE 12:28 PNL: Tudose si Dragnea au prezentat una dintre cele mai dezgustatoare scene din cele zece luni de guvernare *ACTUALIZARE 12:13 Surse: Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica sunt candidatii care ii vor inlocui pe ministri demisionari *ACTUALIZARE 09:52 Sedinta a liderilor PSD si ALDE, la ora 10:00 *ACTUALIZARE 08:28 Ponta, dupa CEx al PSD: Tudose a scapat de oameni din &171;Cartelul de la Teldrum &187; *ACTUALIZARE 08:11 Sevil Shhaideh: Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o miercuri si mi-am sustinut-o, multumesc CEx pentru sustinere ----- Ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, desi toata lumea din Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat le-a cerut sa nu demisioneze, a anuntat, ieri seara, Liviu Dragnea la finalul sedintei CEx, care a durat aproape sase ore.

Rezultate programul Comert 2017: LISTA firmelor care vor obtine max. 55.000 Euro de la stat

Un numar de 200 de firme mici si mijlocii romanesti vor obtine finantari nerambursabile de maximum 250. 000 de lei aprox. 000 euro) de la stat, pentru investitii, in programul Comert 2017, potrivit listei intermediare cu solicitantii admisi la finantare, publicate vineri de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Guvernul vine cu o noua majorare salariala. Iata cine sunt cei care vor primi mai multi bani!

Guvernul a aprobat, miercuri, majorarea plafoanelor in baza carora se calculeaza costurile salariale directe la contractele de finantare incheiate din fonduri publice pentru activitatea de cercetare.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi pentru a decide si valida lista ministrilor Cabinetului Tudose care vor fi inlocuiti

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog, conform News. ro.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi pentru a decide si valida lista ministrilor Cabinetului Tudose care vor fi inlocuiti

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD, potrivit news. ro. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Lovitura pentru bucurestenii care merg cu taxiul

Companiile de taxi din Bucuresti si Ilfov care in prezent au tarife de 1,39 lei/km vor trece la tarifarea de 1,69-1,70 lei/km pana pe 20 octombrie, in saptamana 16-20 octombrie, pe masura.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )