Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vezi cel mai recent sondaj de opinie national. 71%- Dan Voiculescu, condamnat politic

Antena3 Antena3,
Vezi cel mai recent sondaj de opinie national. 71%- Dan Voiculescu, condamnat politic

Duminica seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, sociologul Marius Pieleanu a prezentat un sondaj realizat in perioada 18-26 februarie care arata intentia de vot a romanilor. Potrivit cifrelor prezentate de. continuă pe Antena3

Cel mai recent sondaj de opinie national. Vezi cine e pe primul loc, in intentia de vot a romanilor

Duminica seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, sociologul Marius Pieleanu a prezentat un sondaj realizat in perioada 18-26 februarie care arata intentia de vot a romanilor. Potrivit cifrelor prezentate de.

Economia Spaniei, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sapte ani

Economia Spaniei a inregistrat, in trimestrul al patrulea din 2014, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii sapte ani, sfidand amenintarea deflatiei, dupa ce declinul pretului titeiului a sprijinit cererea interna, potrivit Institutului National de Statistica INE), conform Bloomberg si Reuters, transmite Agerpres.

Cel mai mare stadion din Germania a fost inchis, dupa ce au depistat o BOMBA de 250 kg in tribune

Stadionul de fotbal din Dortmund, cel mai mare din Germania, a fost evacuat si temporar inchis dupa descoperirea unei bombe de aviatie neexplodate din cel de-al doilea razboi mondial. Bomba a fost dezamorsata.

Ora de religie, cel mai fierbinte subiect in scoli. Ce spune Patriarhul Daniel

Inscrierea pe baza de cerere la ora de religie din scoli este cel mai fierbinte subiect al inceputului de an din zona educationala. Patriarhul Daniel a declarat la Sfanta Liturghie ca ora de Religie este stiinta cea mai profunda, iar inscrierea la.

Cel mai dorit telefon de la HTC si ce stim despre el inainte de lansare: Cu ce noutati ne va cuceri HTC One M9?

Odata cu Galaxy S6, HTC are un eveniment in Barcelona. Cel mai bun telefon al sau va fi anuntat acolo, iar One M9 pare sa fie numele care va ramane.

Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croaziera din lume.

RATB vrea sa scumpeasca biletele de calatorie pentru a creste incasarile: Pretul biletului, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara

Pretul unui bilet de calatorie in reteaua RATB, de 1,3 lei, este cel mai mic din tara, in conditiile in care traseele deservite in Capitala sunt si de trei ori mai lungi decat in alte orase, iar cresterea la 1,8 - 2 lei, solicitata de institutie, ar resuscita incasarile, spun reprezentantii RATB, potrivit Mediafax.

Cel mai mare vas de croaziera din lume intra in serviciu anul viitor

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat Nicolae Demetriade, presedintele World Travel, care reprezinta.

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, nominalizat pentru premiul Cel mai bun spital

Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti a fost nominalizat de catre Europe Bussiness Assembly din Marea Britanie pentru premiul Cel mai bun spital. Decernarea distinctiilor va avea loc pe data de.

Apple produce cel mai vulnerabil sistem de operare conform unui nou studiu

Sistemele de operare de la Apple au reusit performanta de a depasi Windows la capitolul vulnerabilitati conform unui nou studiu. Foarte multi utilizatori considera Windows cel mai nesigur sistem de operare dinziua de azi. Avand in vedere numarul urias de utilizatori ai sistemului de operare de la Microsoft, probabil ca acest lucru este adevarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )