Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viata de candidat prezidential. Ce face Donald Trump in casa sa de 118 camere

Antena3 Antena3,
Viata de candidat prezidential. Ce face Donald Trump in casa sa de 118 camere

In plina campanie electorala prezidentiala, omul care ii este de mai bine de 30 de ani majordom candidatului republican, Donald Trump, povesteste viata acestuia si o parte din obiceiurile pe care le ar. continuă pe Antena3

Donald Trump - presedinte al SUA, unul dintre cele mai mari riscuri la nivel mondial

Castigarea presedintiei americane de catre Donald Trump este cotata printre primii 10 factori de risc la nivel mondial, accederea miliardarului la Casa Alba putand perturba economia globala si spori.

Castigarea presedintiei americane de catre Donald Trump, printre primii 10 factori de risc la nivel global

Castigarea presedintiei americane de catre Donald Trump este cotata printre primii 10 factori de risc la nivel mondial, accederea miliardarului la Casa Alba putand perturba economia globala si spori riscurile politice si de securitate in SUA, conform unei evaluari a riscurilor globale, realizata de Economist Intelligence Unit EIU) si preluata de BBC online.

Fiul lui Donald Trump, tinta unui atac cu o substanta suspecta

O scrisoare care continea o pudra alba suspecta i-a fost trimisa fiului candidatului republican la presedintia SUA Donald Trump, a informat vineri presa americana, relateaza DPA. Conform testelor initiale,.

Secretul succesului lui Donald Trump: Vorbeste ca un copil de clasa a IV-a

Lingvistii americani au stabilit ca secretul succesului lui Donald Trump sta in discursul sau, scrie ziarulevenimentul. ro. Pentru sustinatorii sai, stilului direct al lui Trump este revigorant.

Alegeri SUA 2016. O celebra jurnalista de la Fox News, catalogata de mai multe ori nebuna de catre Donald Trump

Donald Trump si-a inasprit joi atacurile la adresa unei celebre jurnaliste, Megyn Kelly, pe care a catalogat-o public nebuna de mai multe ori in interval de doar 48 de ore, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Studiu: Donald Trump foloseste in discursuri un limbaj similar copiilor de sub 11 ani

Gramatica si vocabularul folosite in discursurile sale de Donald Trump, favorit sa castige nominalizarea republicanilor in cursa pentru presedintia SUA, este de nivelul unui copil de sub 11 ani, arata un studiu recent.

Hackerii de la Anonymous l-au transformat pe Donald Trump in victima

Donald Trump a suparat pe cine nu trebuie, iar informatiile postate online de hackerii de la Anonymous sunto dovada clara a acestui fapt. Spre surprinderea celor care credeau ca declaratia de razboi a celor de la Anonymous de acum cateva zile este doar de spectacol, au aparut primele dovezi ca nu este deloc asa. Foarte [].

Kremlinul critica un clip de campanie al lui Donald Trump care demonizeaza Rusia VIDEO

Kremlinul a criticat un clip electoral din Statele Unite, care il promoveaza pe favoritul la investitura republican Donald Trump si care, potrivit autoritatilor de la Moscova, demonizeaza imaginea Rusiei, relateaza Reuters.

VIDEO Un episod The Simpsons a anticipat acum 16 ani posibilitatea ca Donald Trump sa devina presedintele SUA. Ce spune acum autorul scenariului

Un episod al celebrului serial The Simpsons difuzat acum 16 ani a anticipat posibilitatea ca Donand Trump sa devina presedintele Statelor Unite. Autorul scenariului spune acum ca episodul a fost un avertisment catre America.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )