Libnet.ro
UNICEF

15:01

Viata incredibila a unui calugar care traia sub pamant: A intrat diavolul in el. A venit cu sabia ninja. A distrus tot

Antena3 Antena3,
Viata incredibila a unui calugar care traia sub pamant: A intrat diavolul in el. A venit cu sabia ninja. A distrus tot

Calugarul Vasile Klepa a avut o chilie sub pamant in apropiere de satul depopulat Nadas, din judetul Timis. Chilia a fost distrusa, iar calugarul a fost batut. Vasile Klepa a venit in Timis in urma. continuă pe Antena3

Patimile unui calugar care locuia sub pamant. A intrat diavolul in el. A venit cu sabia ninja si i-am dat in cap cu sticla de ulei de masline

Calugarul Vasile Klepa a avut o chilie sub pamant in apropiere de satul depopulat Nadas, din judetul Timis. Chilia a fost distrusa, iar calugarul a fost batut.

De ce sunt ingropati, de fapt, mortii la doi metri sub pamant

Fiecare civilizatie si cultura are anumite traditii dupa care isi ingroapa mortii. Modalitatea cel mai des intalnita este inhumarea, care presupune ingroparea cadavrului la o anumita adancime sub.

Zeci de carti si icoane cu Arsenie Boca, confiscate dupa sesizarea unui aradean care ar detine drepturile europene asupra marcii Arsenie Boca

Zeci de obiecte de cult religios, majoritatea icoane cu Arsenie Boca si carti despre viata acestuia, au fost confiscate de catre politistii din Arad dintr-un magazin de specialitate, dupa o sesizare depusa de un aradean care ar detine in Romania drepturile asupra marcii Parintele Arsenie Boca, inregistrata in 2017 la Oficiul European de Proprietate Intelectuala de catre o firma din Marea Britanie, transmite news. ro.

Craiova: Focuri de arma pentru prinderea unui sofer care nu a oprit la semnalul politistilor

Politistii din Craiova au facut uz de arma din dotare, tragand mai multe focuri de arma atat in plan vertical cat si asupra pneurilor unei masini a carui sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele.

Stiai? Ce se intampla cand ii spui unui politist care te opreste in trafic naste sotia sau e mama in spital!

Conform unui studiu privind comportamentul soferilor in trafic, soferii ar trebui sa renunte la clasicele scuze cu care spera sa scape de amenda. Cele mai cunoscute replici naste sotia, de aceea ma grab.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )