Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimar din Ploiesti, condamnat pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Viceprimar din Ploiesti, condamnat pentru coruptie

Viceprimarul din Ploiesti Raul Petrescu, trimis in judecata de DNA, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la cumparare de influenta intr-un dosar in care a fost acuzat ca a incercat sa sprijine o persoana sa sustina mai repede examenul pentru permisul auto, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Viceprimar din Ploiesti, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie

Viceprimarul din Ploiesti Raul Petrescu, trimis in judecata de DNA, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la cumparare de influenta intr-un dosar in care a fost acuzat.

Klaus Iohannis: Ca presedinte, nu voi gratia niciun politician condamnat pentru coruptie

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberala, a declarat marti ca daca va fi ales presedintele tarii nu va gratia niciun politician condamnat pentru fapte de coruptie .

Klaus Iohannis: Ca presedinte, nu voi gratia niciun politician condamnat pentru coruptie

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat marti ca daca va fi ales presedintele tarii, nu va gratia niciun politician condamnat pentru fapte de coruptie. El a mai declarat ca doreste o alta.

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, arestat pentru coruptie, a fost suspendat din functie

Prefectul de Brasov, Romer Ambrus Sandor Mihaly, l-a suspendat din functie, luni, pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, dupa ce a primit o adresa din partea instantei supreme prin care a fost anuntat oficial ca acesta a fost arestat preventiv, transmite Mediafax.

O controloare de trafic aerian din Rusia, inculpata pentru accidentul in care a murit directorul Total

O controloare de trafic aerian a fost inculpata miercuri in Rusia pentru incalcarea normelor de securitate, in cadrul anchetei privind accidentul aviatic de la Moscova, in care a murit directorul companiei franceze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )