Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Hanescu, eliminat in sferturi la Doha

Hotnews Hotnews,
 Victor Hanescu, eliminat in sferturi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu a fost eliminat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Hanescu s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Qatar, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Fernando Verdasco, cap de serie numarul opt. continuă pe Hotnews

Tenismenul Victor Hanescu, eliminat in sferturi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu a fost eliminat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP de la Doha. Hanescu, locul 80 mondial, a fost invins in sferturi de germanul Florian Mayer, numarul 40 ATP, scor 6.

Tenismenul Victor Hanescu l-a invins pe Verdasco si s-a calificat in sferturi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari. Hanescu a trecut in turul doi de favoritul numarul 8, spaniolul.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, luni, in turul doi al turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, luni, in turul doi al turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari. Hanescu a trecut in runda inaugurala de portughezul Joao Sousa, scor.

ATP Qatar: Victor Hanescu, in sferturi dupa ce l-a invins pe Fernando Verdasco

Victor Hanescu s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Qatar, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Fernando Verdasco, cap de serie numarul opt. A fost 4-6, 7-6 7) si 6-2 pentru jucatorul roman.

Tenis: Victor Hanescu, calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Doha.

Tenismenul roman Victor Hanescu s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului ATP de la Doha, dotat cu premii in valoare de 1. 910 dolari, in urma victoriei obtinute in fata favoritului nr. 8, spaniolul Fernando Verdasco, in trei seturi: 4-6, 7-6 0), 6-2, intr-o ora si 57 de minute. In urma acestui succes, Hanescu si-a asigurat un cec de 30. 655 dolari si 45 puncte ATP, informeaza Agerpres. In sferturi, Victor Hanescu va juca impotriva castigatorului din meciul care ii va .

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului ATP.

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, luni, in turul doi al turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari, transmite Mediafax. Hanescu a trecut in runda inaugurala de portughezul Joao Sousa, scor 6-3, 6-2. Citeste si: Perechea Tecau/Mirnii, cap de serie numarul 13 la US Open In turul doi, Hanescu va juca in compania favoritului numarul 8, spaniolul Fernando Verdasco, care l-a invins pe italianul Filippo Volandri, scor 6-3, 6-3. Pentru accederea in turul .

LIVE Hanescu - Mayer, sferturi la Doha

Inceput de an foarte bun pentru jucatorul Victor Hanescu, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, dotat cu premii totale de peste un milion de dolari. Hanescu il intalneste, joi dupa-amiaza, pe germanul Florian Mayer pentru un loc in semifinalele turneului la care Rafael Nadal este principal favorit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )