Libnet.ro
UNICEF

09:15

Victor Micula, printul sucurilor din Romania, lasat liber.Judecatorii au respins propunerea de arestare

Adevărul Adevărul,
Victor Micula, printul sucurilor din Romania, lasat liber.Judecatorii au respins propunerea de arestare

Decizia a fost luata de Tribunalul Bihor, solicitarea de arestare fiind formulata de procurori intr-un dosar in care omul de afaceri este trimis in judecata pentruca a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne. continuă pe Adevărul

Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventiva a lui Victor Micula

Tribunalul Bihor a dispus marti respingerea propunerii de arestare preventiva a lui Victor Micula, decizia nefiind definitiva, noteaza Agerpres. S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventiva. Solutia nu este definitiva, este atacabila cu contestatie in termen de 48 de ore de la comunicare, a declarat judecatoarea de caz Veronica Ionita, purtator de cuvant al Tribunalului Bihor. Omul de afaceri Victor Micula a fost trimis in judecata in dosarul in care procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor il acuza ca a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne si a participat la o perchezitie cu cagula si geaca de politist, in acelasi dosar fiind trimisi in fata instantei si patru subofiteri de la Politia municipiului Oradea, intre care unul e pensionar.

Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania: imi e destul de greu

Indragita cantareata urmeaza sa fie mama pentru a doua oara. Desi nu este pentru prima oara cand trece prin asta, se pare ca este mai stresata ca oricand. Naste peste o saptamana! Emotii mari pentru o vedeta din Romania Este vorba despre Olguta Berbec, care urmeaza sa nasca lunea viitoare pentru a doua oara. Se .

Ministru din Romania, otravit cu mercur! Mihai Gadea a scos tot adevarul la iveala

Acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita chiar in timpul mandatului, a fost confirmata, in urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de catrei cei de la Institutul de Medicina Legala, dar si de o expertiza a medicilor de la Parhon. Ministru din Romania, otravit cu mercur! Expertiza endocrinologica ar urma .

Am prins-o infulecand prajituri dupa ce a slabit 40 de kg. Ce vedeta din Romania triseaza dieta (exclusiv)

Monica Anghel s-a transformat spectaculos, dupa ce a slabit 40 de kilograme. in prezent, aceasta a revenit la o viata normala si se rasfata ocazional cu ceva dulce. Aceasta a fost surprins de reporterii Impact. ro mancand prajituri la volanul masinii. Am prins-o infulecand prajituri dupa ce a slabit 40 de kg Monica Anghel este una .

Vedeta din Romania care nu poarta masca pe strada. Imaginile astea sunt dovada clara (exclusiv)

O vedeta din tara noastra a fost surprinsa fara masca pe strada. Artista, se pare ca refuza aceasta masura de protectie, in ciuda faptului ca ne aflam in plina pandemie de coronavirus. Artista celebra fara masca de protectie pe strada Artista Sanda Ladosi a fost surprinsa pe o strada din Capitala, fara masca de protectie .

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

Cod galben de vant puternic in 35 de judete din Romania. Rafalele vor depasi 65 kmh

Meteorologii ANM au emis mai multe alterte de timp cod galben, pentru intensificari ale vantului, valabile in 35 de judete din Romania si in Bucuresti. Rafalele vor ajunge pana la 65 de kmh, iar la altitudini.

VTEX tripleaza echipa din Romania si investeste 10 milioane de euro in regiune

VTEX, solutie integrata de comert, marketplace si Order Management System OMS), va investi 10 milioane de euro, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea regiunii coordonate din Romania. Pentru anul in curs, VTEX are in plan investitii de peste 3 milioane de euro, in timp ce, in 2020, bugetul de investitii a fost de 1,5 milioane de dolari.

O femeie din Romania a murit in aceeasi zi in care s-a vaccinat anti-covid. Ce probleme de sanatate avea

Etapa a doua din campania de vaccinare anti-covid este in plina desfasurare. Sunt multe necunoscute in privinta vaccinului Pfizer. Au inceput sa apara pacienti care sunt vaccinati, cu diferite efecte secundare. Daca pana acum au fost doar efecte simple, de data asta vorbim de un deces al unei femei din Bacau. in Bacau primul deces .

Turismul de vaccinare anti-Covid, noul trend ingrijorator din Romania: problemele platformei, in vizor

Desi au scazut cazurile de coronavirus in Romania, numarul testelor a scazut vertiginos. in acelasi timp, multi romani fac eforturi sa se programeze la vaccinare, dar platforma online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )