Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Piturca: Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase

Hotnews Hotnews,
 Victor Piturca: Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase

Romania a pierdut partida cu Grecia, scor 3-1, contand pentru barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Am intalnit un adversar redutabil, am primit goluri din faze fixe, din situatii simple. Este greu sa ataci impotriva unei echipe valoroase, a declarat Victor Piturca, la finalul disputei de la Pireu. continuă pe Hotnews

Grecia - Romania. Claudiu Niculescu: Victor Piturca este un antrenor istet care stie ce e de facut pentru eliminarea Greciei

Claudiu Niculescu mizeaza pe veleitatile lui Victor Piturca in alegerea echipei care sa poate elimina Grecia din meciul de baraj, pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Claudiu Niculescu: Victor Piturca este un antrenor istet, care stie ce e de facut pentru eliminarea Greciei

Claudiu Niculescu mizeaza pe veleitatile lui Victor Piturca in alegerea echipei care sa poate elimina Grecia din meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014.

Grecia vs. Romania: Alexandru Maxim, lasat rezerva de Victor Piturca

Selectionerul Victor Piturca a decis sa nu il introduca pe Alex Maxim VfB Stuttgart), din primul minut al meciului impotriva Greciei prima mansa a barajului de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia), urmand ca in locul sau sa fie titular Bogdan Stancu.

Victor Piturca: Tatarusanu e apt de joc, Grecia nu este o echipa defensiva

Ciprian Tatarusanu a fost recuperat si va putea fi folosit in partida tur contra Greciei, de vineri. Vlad Chiriches va fi alaturi de tricolori la Pireu, dar ar putea aparea pe teren doar la Bucuresti. Nu m-am hotarat asupra primului 11. Grecia nu este o echipa defensiva, sunt periculosi, a declarat Victor Piturca.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Urmariti live text pe Onlinesport. ro, joi de la ora 13:00, conferinta de presa pe care selectionerul Victor Piturca o sustine la Atena inaintea meciului cu Grecia.

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (13:00)

Urmariti live text pe Onlinesport. ro, joi de la ora 13:00, conferinta de presa pe care selectionerul Victor Piturca o sustine la Atena inaintea meciului cu Grecia.

CONFERINTA Victor Piturca: Vrem sa ajungem la performantele generatiei lui Gheorghe Hagi

Romania va disputa vineri prima mansa din meciul de baraj impotriva Greciei, cand tricolorii vor face deplasarea la Pireu. Partida se va juca incepand cu ora 21.

Irak: Opt persoane au murit in timpul unui dublu atentat impotriva unei asezari siite

Doua atacuri aproape simultane au avut loc, joi, asupra unei asezari siite in sudul Bagdadului, ucigand opt persoane, in ziua Ashura, potrivit AFP. in timpul atacului au fost ranite numeroase persoane.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )