Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Piturca dupa victoria cu Estonia: Marica a jucat exceptional

Hotnews Hotnews,
Victor Piturca dupa victoria cu Estonia: Marica a jucat exceptional

Romania a castigat partida cu Estonia preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2014), tricolorii impunandu-se cu 2-0 la Tallin. Omul meciului a fost Ciprian Marica. Marica jucat exceptional, s-a descatusat in repriza a doua, a declarat Victor Piturca, selectionerul primei reprezentative. continuă pe Hotnews

Victor Piturca: De cand sunt eu la nationala, lucrurile s-au mai reglat, am pierdut doar doua partide

Romania va debuta, vineri, in preliminariile pentru Mondialul de fotbal din 2014 impotriva Estoniei, intr-o partida care incepe la ora 21. Suntem concentrati, va fi dificil, vrem sa obtinem primele trei puncte. De cand sunt eu la nationala, lucrurile s-au mai reglat, am pierdut doar doua partide, a precizat Victor Piturca, selectionerul primei reprezentative.

Victor Piturca: Cuvinte gen nemernic sau nenorocit sunt intolerabile! Domnul Porumboiu sa-si ceara scuze!

Adrian Porumboiu si Marius Sumudica au acuzat, dupa meciul echipei SC Vaslui cu Viitorul Cosntanta, incheiat la egalitate, 2-2, din etapa trecuta a Ligii 1, maniera in care a fost tratata gruparea lor de catre selectioner si FRF. Cei doi au declarat ca reprogramarea meciului la miezul noptii de duminica spre luni a urmarit sabotarea formatiei lor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2577 seconds )