Libnet.ro
UNICEF

10:16

Victor Ponta: De la 1 octombrie vom avea, evident, reducerea CAS (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: De la 1 octombrie vom avea, evident, reducerea CAS (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca CAS-ul va scadea evident de la 1 octombrie, masura fiind sustinuta de mediul de afaceri. Daca nu facem acum reducerea CAS, cu crestere economica, incasari . continuă pe B1

Ponta: Daca nu facem acum reducerea CAS, inseamna ca nu o sa mai putem sa o facem niciodata

Contributiile de asigurari sociale vor scadea evident de la 1 octombrie, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca masura este sustinuta de mediul de afaceri si poate contribui la fiscalizarea locurilor de munca in actualul context economic favorabil.

Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se intalnesc luni, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reducerea contributiilor de asigurari sociale. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Proiectul a fost ulterior adoptat de Senat si de Camera Deputatilor.

VIDEO Ora 16:00: Intalnire Traian Basescu - Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pentru discutii privind reducerea CAS

Premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu se intalnesc luni, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre reducerea contributiilor de asigurari sociale. Guvernul a aprobat in luna iunie proiectul de lege care prevede reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator de la 1 octombrie. Proiectul a fost ulterior adoptat de Senat si de Camera Deputatilor.

VIDEO Victor Ponta: Vrem sa introducem reducerea CAS de la 1 octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca intentioneaza sa introduca masura de reducere a contributiilor de asigurari sociale de la 1 octombrie, subliniind ca aceasta este sustenabila. Seful Executivului le-a cerut ministrilor care au si calitatea de parlamentari sa mearga in legislativ in luna septembrie pentru a revota legea pentru reducerea CAS.

VIDEO Kelemen Hunor s-a intalnit la Guvern cu Victor Ponta: I-am spus premierului ca dupa 1 august vom avea nominalizarea pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Agerpres ca in discutia de luni, de la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta l-a informat pe acesta ca Uniunea va face dupa 1 august nominalizarea pentru Ministerul Culturii, pana la acea data urmand ca el sa duca mai departe treburile curente ale institutiei.

Victor Ponta: Eu sustin reducerea CAS si voi vota in continuare pentru. Este o masura buna si sustenabila care va crea locuri de munca

Eu sustin reducerea CAS si voi vota in continuare pentru. Este o masura buna si sustenabila care va crea locuri de munca. CAS va fi redus in toamna cel tarziu. Intr-o perioada de 3-6 luni se recupereaza aceste pierderi de la buget, pe baza investitiilor si a locurilor de munca, a declarat luni seara premierul Victor Ponta la RTV. Seful Guvernului a adaugat ca o reducere a fiscalitatii pe munca este cea mai buna masura pentru crearea de noi locuri de munca.

Presedintele Traian Basescu face declaratii la ora 18.00, dupa esecul discutiilor cu premierul Victor Ponta pe reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu va face declaratii la ora 18. 00, dupa ce intanirea programata astazi cu premierul Victor Ponta pe tema reducerii CAS cu 5 puncte procentuale s-a incheiat fara niciun rezultat.

Ne-am certat ! Traian Basescu a discutat cu Victor Ponta despre reducerea CAS, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, dupa discutiile de la Palatul Cotroceni. Cei doi nu au stabilit nimic dupa aceasta discutie, au declarat.

UPDATE VIDEO Palatul Cotroceni a facut publica inregistrarea discutiei dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe tema reducerii CAS: Daca as vrea sa imi bat joc de tara asta as promulga legea fara sa mai intreb nimic

Inregistrarea discutiei dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a fost postata pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru. Inregistrarea a fost difuzata dupa ce Victor Ponta l-a acuzat pe seful statului de comportament badaranesc fata de Ioana Petrescu, in timpul discutiilor care au avut ca tema proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte, masura considerata nesustenabila de Traian Basescu.

Victor Ponta: Imi pare rau si am facut o greseala ca m-am dus la Cotroceni. Cand te bagi in cocina, te mananca porcii

Premierul Victor Ponta le-a transmis miercuri ministrilor ca regreta ca a mers luni la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS, adaugand ca acum a invatat ca atunci cand te bagi in cocina, te mananca porcii. Seful Guvernului a aratat ca ii pare rau si pentru ministrul Finantelor Ioana Petrescu, care l-a insotit in vizita la Cotroceni, adaugand ca, din punctul sau de vedere a facut bine ca s-a intors in tara in care doamna EBA si doamna Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )