Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta: Nu accept ideea ca Romania sa mai fie condusa pe viitor de un tatuc

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu accept ideea ca Romania sa mai fie condusa pe viitor de un tatuc

Premierul Victor Ponta a declarat in emisiunea QA de la Antena 3 ca nu accepta ideea ca Romania sa fie condusa pe viitor de un nou tatuc. Eu nu accept - si atentie, poate parea ciudat acest. continuă pe Antena3

Victor Ponta, pe Facebook: Ce s-a intamplat in Ucraina este o tragedie teribila. Mobilizarea trebuie sa fie exemplara

Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat de Facebook, faptul ca accidentul aviatic din Ucraina este o tragedie teribila, iar vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti. Suntem cu totii socati de.

Victor Ponta si Titus Corlatean se intalnesc in Timoc cu romanii din Serbia

Premierul roman Victor Ponta si ministrul afacerilor externe Titus Corlatean sunt asteptati joi, la ora 13:00 la Lacul Borului, unde se vor intalni cu liderii romanilor din regiunile istorice Timoc, Morava si.

UPDATE Victor Ponta intervine in cazul jurnalistului Cristi Citre, concediat de la Digi 24. Premierul publica un schimb de SMS-uri, fara acordul ziaristului. Citre: Nu ma deranjeaza

Premierul Victor Ponta a intervenit, joi, in cazul jurnalistului Cristian Citre, care a fost concediat de la Digi 24 dupa ce a publicat pe contul sau de Facebook un comentariu critic la adresa primului ministru. Afirmand ca tine sa clarifice . ) o noua minciuna si dezinformare, Victor Ponta publica pe Facebook 2 SMS-uri intre el si Cristi Citre. Jurnalistul a spus, pentru HotNews. ro, ca premierul nu i-a cerut acordul pentru publicarea schimbului de mesaje, dar ca nu il deranjeaza acest lucru. UPDATE HotNews. ro a transmis, joi, Digi24 HD mai multe intrebari legate de limitele interdictiei impuse jurnalistilor acestui post de a nu exprima opinii in spatiu public. Raspunsul primit este aceeasi declaratie transmisa, miercuri, si catre ReporterVirtual. ro, in urma materialului despre concedierea jurnalistului Cristi Citre.

Victor Ponta: Imi pare rau si am facut o greseala ca m-am dus la Cotroceni. Cand te bagi in cocina, te mananca porcii

Premierul Victor Ponta le-a transmis miercuri ministrilor ca regreta ca a mers luni la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS, adaugand ca acum a invatat ca atunci cand te bagi in cocina, te mananca porcii. Seful Guvernului a aratat ca ii pare rau si pentru ministrul Finantelor Ioana Petrescu, care l-a insotit in vizita la Cotroceni, adaugand ca, din punctul sau de vedere a facut bine ca s-a intors in tara in care doamna EBA si doamna Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard.

REVISTA BLOGURILOR: Cineva face misto de Victor Ponta pe Wikipedia

Chinezu deschide revista blogurilor de vineri cu un articol despre modificarile amuzante aduse pe Wikipedia profiliului lui Victor Ponta.

Wikipedia: Victor Ponta este professional eyeroller

In difuzarii imaginilor de la consultarile intre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul Finantelor Ioana Petrescu, la palatul Cotroceni, utilizatorii enciclopediei Wikipedia au modificat pagina in limba engleza dedicata lui Victor Ponta si pe langa profesia de jurist si cea de politician au adaugat-o cea de professional eyeroller.

Victor Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare. Diferenta dintre Traian Basescu si Izaura Anghel este doar ca nu a avut camera de filmat la cravata

Discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta stia ca va prezenta public inregistrarea, diferenta dintre el si Izaura Anghel fiind ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata, a declarat sambata premierul Victor Ponta la Antena 3.

Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Premierul Victor Ponta se declara socat de tragedia din Ucraina si afirma, pe contul lui de Facebook, ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti.

VIDEO Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Premierul Victor Ponta se declara socat de tragedia din Ucraina si afirma, pe contul lui de Facebook, ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti.

Victor Ponta: Lotul 1 al autostrazii Nadlac-Arad va fi gata in luna decembrie

Premierul Victor Ponta a vizitat, joi seara, santierul autostrazii Nadlac-Arad. Desi vizita la santier era programata la ora 17:00, acesta a ajuns cu o intrazire de aproape trei ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )