Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare. Diferenta dintre Traian Basescu si Izaura Anghel este doar ca nu a avut camera de filmat la cravata

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare. Diferenta dintre Traian Basescu si Izaura Anghel este doar ca nu a avut camera de filmat la cravata

Discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece acesta stia ca va prezenta public inregistrarea, diferenta dintre el si Izaura Anghel fiind ca presedintele nu a avut camera de filmat la cravata, a declarat sambata premierul Victor Ponta la Antena 3. continuă pe Hotnews

Ponta, despre discutiile pe tema CAS: A fost o mica inscenare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca discutia de luni de la Palatul Cotroceni pe tema CAS a fost o mica inscenare din partea presedintelui Traian Basescu, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Premierul Victor Ponta se declara socat de tragedia din Ucraina si afirma, pe contul lui de Facebook, ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti.

VIDEO Victor Ponta, despre tragedia din Ucraina: Suntem cu totii socati, vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti

Premierul Victor Ponta se declara socat de tragedia din Ucraina si afirma, pe contul lui de Facebook, ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti.

VIDEO Victor Ponta: Vrem sa introducem reducerea CAS de la 1 octombrie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca intentioneaza sa introduca masura de reducere a contributiilor de asigurari sociale de la 1 octombrie, subliniind ca aceasta este sustenabila. Seful Executivului le-a cerut ministrilor care au si calitatea de parlamentari sa mearga in legislativ in luna septembrie pentru a revota legea pentru reducerea CAS.

Victor Ponta: De la 1 octombrie vom avea, evident, reducerea CAS (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca CAS-ul va scadea evident de la 1 octombrie, masura fiind sustinuta de mediul de afaceri. Daca nu facem acum reducerea CAS, cu crestere economica, incasari .

Victor Ponta: Imi pare rau si am facut o greseala ca m-am dus la Cotroceni. Cand te bagi in cocina, te mananca porcii

Premierul Victor Ponta le-a transmis miercuri ministrilor ca regreta ca a mers luni la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS, adaugand ca acum a invatat ca atunci cand te bagi in cocina, te mananca porcii. Seful Guvernului a aratat ca ii pare rau si pentru ministrul Finantelor Ioana Petrescu, care l-a insotit in vizita la Cotroceni, adaugand ca, din punctul sau de vedere a facut bine ca s-a intors in tara in care doamna EBA si doamna Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard.

Victor Ponta discuta cu Jean-Claude Juncker pe tema portofoliului ce i-ar reveni Romaniei

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, ieri, la Pecica, judetul Arad, ca va discuta astazi cu noul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe tema portofoliului ce i-ar putea reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene.

Victor Ponta discuta vineri cu Jean-Claude Juncker pe tema portofoliului ce i-ar reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, joi la Pecica, judetul Arad, ca va discuta vineri cu noul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pe tema portofoliului ce i-ar putea reveni Romaniei in cadrul Comisiei Europene si va exprima optiunea Guvernului de la Bucuresti pentru pastrarea portofoliului agriculturii si nominalizarea lui Dacian Ciolos drept comisar european, transmite Agerpres.

UPDATE Victor Ponta intervine in cazul jurnalistului Cristi Citre, concediat de la Digi 24. Premierul publica un schimb de SMS-uri, fara acordul ziaristului. Citre: Nu ma deranjeaza

Premierul Victor Ponta a intervenit, joi, in cazul jurnalistului Cristian Citre, care a fost concediat de la Digi 24 dupa ce a publicat pe contul sau de Facebook un comentariu critic la adresa primului ministru. Afirmand ca tine sa clarifice . ) o noua minciuna si dezinformare, Victor Ponta publica pe Facebook 2 SMS-uri intre el si Cristi Citre. Jurnalistul a spus, pentru HotNews. ro, ca premierul nu i-a cerut acordul pentru publicarea schimbului de mesaje, dar ca nu il deranjeaza acest lucru. UPDATE HotNews. ro a transmis, joi, Digi24 HD mai multe intrebari legate de limitele interdictiei impuse jurnalistilor acestui post de a nu exprima opinii in spatiu public. Raspunsul primit este aceeasi declaratie transmisa, miercuri, si catre ReporterVirtual. ro, in urma materialului despre concedierea jurnalistului Cristi Citre.

Victor Ponta va discuta cu Jean-Claude Juncker despre nominalizarea comisarului european

Premierul Victor Ponta, aflat la Belgrad, a anuntat ca va discuta si el cu presedintele Comisie Europene, Jean-Claude Juncker, despre propunerea din partea Romaniei pentru postul de comisar european. El a precizat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )