Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezbateri pe politica externa, constitutie si economie, propuse de Victor Ponta pentru turul doi al prezidentialelor

B1 B1,
Dezbateri pe politica externa, constitutie si economie, propuse de Victor Ponta pentru turul doi al prezidentialelor

Presedintele PSD Victor Ponta a explicat, luni seara, ca va propune organizarea a cel putin trei dezbateri publice punctuale pentru turul doi al prezidentialelor. Acesta a propus printre teme politica externa,. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Este nevoie in turul al doilea de trei dezbateri, pe politica externa, constitutie si economie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale este nevoie detrei dezbateri electorale in care sa se discute politica externa, constitutie si economie.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

Alegeri prezidentiale 2014: Premierul Victor Ponta, despre debutul campaniei electorale, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Fata de contracandidati, eu pot spune ce am facut. Ceilalti ma pot critica doar

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

Reactia The Nova Group la declaratiile premierului Victor Ponta

The Nova Group Investments Romania isi exprima ingrijorarea fata de afirmatiile constante ale premierului Romaniei, Victor Ponta, referitoare la afacerile ilegale conduse de Dan Adamescu, facand referire in mod direct si repetat la compania Astra Asigurari, aflata in administrare speciala.

Angajatii si directorul general Petrotel-Lukoil ii cer lui Victor Ponta ajutor pentru deblocarea conturilor

Sindicatul si directorul general ai Petrotel-Lukoil ii solicita premierului Victor Ponta sprijin pentru continuarea activitatii si deblocarea conturilor companiei, spunand ca astfel pot fi platite salariile celor 2. 500 de angajati, pot fi achizitionate materiale si pot fi platiti furnizorii. Avand in vedere situatia creata prin descinderea din data de 2 octombrie 2014 efectuata de catre reprezentantii organelor de ancheta din Romaniaprocurori, ofiteri SRI, inspector din cadrul Directiei Generale a Vamilor, inspector de la directia Regionala Antifrauda etc. ) la SC Petrotel-Lukoil SA si alte patru societati de pe Platforma Teleajen, va rugam respectuos sa ne sprijiniti pentru asigurarea continuarii activitatii comerciale a societatii noastre, se arata in scrisoarea transmisa la Cancelaria prim-ministrului, in 3 octombrie.

Victor Ponta, in biroul presedintelui: Presedintele trebuie sa-i reprezinte pe toti. Consider ca pot sa-i unesc pe oameni

Cel mai bine plasat in sondaje in cursa pentru Cotroceni, premierul Victor Ponta a venit, luni seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit despre ideea de unitate a.

Seful CNAS, convocat de premierul Victor Ponta la Guvern. Ministrul Muncii va da un raport privind persoanele cu dizabilitati (VIDEO)

Premierul Victor Ponta l-a convocat maine la Guvern pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru a discuta situatia unui batran imobilizat la pat, care a venit sa isi spuna pasul la.

Victor Ponta, afara fruntas, in tara protector de borfasi

Incredibil. iti sta mintea-n loc. Victor Ponta declara pentru Corriere della Sera: eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva coruptia, n. n) si considera combaterea coruptiei benefica pentru intreaga societate. Sunt foarte hotarat sa acord tot sprijinul institutiilor independente care se ocupa de aceasta problema. Eu reprezint o generatie care nu mai accepta asa ceva.

Apel disperat la Victor Ponta de la un bolnav tintuit la pat

Un bolnav tintuit la pat a facut un apel disperat la premierul Victor Ponta, care se afla cu familia la manastirea Sambata de Sus. Omul a explicat ca medicamentele il costa prea mult pe luna si chi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )