Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta a anuntat ca se retrage in 2016. Cat de credibil mai este?

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta a anuntat ca se retrage in 2016. Cat de credibil mai este?

Specialistii contactati de Adevarul arata ca Victor Ponta nu poate fi crezut atunci cand spune ca nu isi mai doreste functia de premier dupa 2016. Analistii politici considera ca Ponta incearca o noua strategie de management al relatiei cu propriul partid, care l-a promovat in functia de premier. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, postare pe Facebook din cel mai frumos loc din lume

Premierul Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii. Seful Guvernului a postat pe Facebook cateva fotografii in care se relaxeaza pe o barca pe Bratul Sfantu Gheorghe, alaturi de mesajul Sunt.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Romania a incasat mai mult decat a cheltuit. Este o rectificare pozitiva

Premierul Victor Ponta a explicat luni, de la sediul PSD, ca subiectul rectificarii bugetare nu a fost bine inteles si a tinut sa explice:Nu, la Sanatate s-a zis ca se iau 600 de milioane si se.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Victor Ponta: Nu mai candidez in 2016 sa fiu premier. Sunt colegi in coalitie care pot sa conduca Guvernul

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va mai candida in 2016 pentru functia de premier, explicand ca are multi colegi in coalitia de guvernare care ii pot lua locul la Palatul Victoria. Nu mai candidez in 2016.

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Victor Ponta: Codul Fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut

Premierul Victor Ponta a scris, luni, pe pagina personala de Facebook, ca noul Cod Fiscal este bun pentru oricine vrea ca Romania sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut. Ponta a mai.

Victor Ponta, fara carje la sedinta PSD: De acum pot sa merg mai usor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD fara carje. Seful Executivului le-a spus jurnalistilor ca de cum poate merge mai usor. Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai.

Victor Ponta si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii: Sunt foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania

Premierul Victor Ponta, care si-a petrecut weekendul in Delta Dunarii, a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii de pe barca sa cu care s-a plimbat pe Bratul Sfantul Gheorghe. Update - si cea mai.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara se adreseaza taierilor din 2010. Este una pozitiva, pentru ca sunt mai multi bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca rectificarea bugetara este una pozitiva si se adreseaza taierilor din 2010. Oricum o intorci, oricum o faci, este una pozitiva, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )