Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Un arogant care se bucura de placerile functiei

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Un arogant care se bucura de placerile functiei

Fostul premier Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis se considera superior celorlalti romani, se bucura de placerile functiei si nu il intereseaza problemele tarii. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac devastator la Klaus Iohannis in ziua alegerilor

Fostul premier lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis in ziua alegerilor locale. Un PRESEDINTE care isi bate joc de noi chiar si in ziua votului! in urma cu o.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa lui Catalin Predoiu

Invitat la DC News, Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. I-ati vazut pe domnii Gorghiu si Blaga? Nu. Asta-i PNL-ul. Demisia lui Catalin .

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Catalin Predoiu: S-a facut de ras prin rautate si agresivitate

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. I-ati vazut pe domnii Gorghiu si Blaga? Nu. Asta-i PNL-ul. Demisia lui.

Victor Ponta: Gorghiu si Iohannis sunt doi oameni care traiesc in paralel cu ceea ce se intampla in Romania

Victor Ponta a comentat, in editie de luni seara a emisiunii Subiectiv, situatia in care se afla PNL dupa scorul dezastruos de la alegerile locale. Fostul premier apreciaza ca.

Maroon 5, scrisoare catre Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Dupa unspectacol incendiarin Piata Constitutiei, membrii trupei detinatoare a trei premii Grammy, Maroon 5, au trimis o scrisoare catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in care.

Victor Ponta, detalii in premiera despre momentele care au precedat demisia sa

Victor Ponta a rememorat luni seara la Subiectiv momentele care au precedat demisia sa din functia de premier, imediat dupa tragedia de la Colectiv. Fostul prim-ministru afirma ca este sigur ca reactia populara.

Klaus Iohannis, atacat dur. A fost prea lacom si s-a grabit

Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis a comis o greseala majora care a costat Partidul National Liberal alegerile locale. Toata lumea considera ca in noiembrie, domnul Iohannis a.

Ponta, atac dur la adresa ministrului Justitiei: Pruna, un ministru securist, ce nu vrea sa transpuna directiva europeana privind garantiile procesuale

Victor Ponta a anuntat ca, cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare, va depune impreuna cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, proiectul de lege care transpune directiva europeana privind garantiile procesuale si a spus despre ministrul Justitiei, Raluca Pruna, ca are mentalitate de KGB pentru ca nu vrea sa transpuna directiva in legislatia romaneasca.

Gest surprinzator al lui Klaus Iohannis in ziua alegerilor. in 26 de ani, niciun presedinte al Romania nu a...

Klaus Iohannis trebuie sa voteze duminica in Bucuresti, la Liceul Jean Monnet. Pana la momentul scrierii stirii nu se cunoaste ora la care va vota. Klaus Iohannis devine astfel.

Victor Ponta, apel de ultima ora catre fostul coleg de partid Vali Zgonea

Victor Ponta a declarat marti ca Valeriu Zgonea ar trebui sa se opreasca din situatia penibila in care se pune atat pe el, cat si PSD, pentru ca functia de presedinte al Camerei De.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )