Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta il ataca pe Traian Basescu: A avut nesimtirea sa-l roage pe Serban Bradisteanu sa mearga in Antalya la Florin Cioaba

B1 B1,
Victor Ponta il ataca pe Traian Basescu: A avut nesimtirea sa-l roage pe Serban Bradisteanu sa mearga in Antalya la Florin Cioaba

Primul ministru Victor Ponta a criticat vineri decizia presedintelui Traian Basescu de a-i cere medicului Serban Bradisteanu sa-l viziteze pe Florin Cioaba in Antalya, unde acesta este internat in urma atacului. continuă pe B1

Victor Ponta: Daca Traian Basescu se comporta pe nava ca in ultima perioada ca presedinte, nu ii dau brevetul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri testul in urma caruia i-a fost revalidat brevetul de comandant de nava. Peste 3 ore a durat examenul pe care seful statului l-a sustinut. imbracat in.

Victor Ponta il ataca pe Traian Basescu: A avut nesimtirea sa-l roage pe Serban Bradisteanu sa mearga in Antalya la Florin Cioaba

Primul ministru Victor Ponta a criticat vineri decizia presedintelui Traian Basescu de a-i cere medicului Serban Bradisteanu sa-l viziteze pe Florin Cioaba in Antalya, unde acesta este internat in urma atacului.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba, scrie Mediafax.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta considera revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga.

Ponta: Basescu a avut NESIMTIREA sa-l sune pe Bradisteanu.

Premierul Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia sa-l consulte pe Florin Cioaba, relateaza Mediafax. Ponta a spus intr-o conferinta de presa la Suceava ca statul roman intervine in cazul unui cetatean roman aflat intr-o situatie cu totul speciala in afara tarii. Citeste si Ce spune Corlatean despre Basescu, Cioaba si Bradisteanu Daca .

Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal medicului Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent, vineri, la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba.

Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal lui Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent vineri la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba.

VIDEO Victor Ponta: Am fost in vacanta in America, cu familia; am avut telefonul inchis, nu am citit presa. Nu am mai vorbit cu presedintele Basescu de la accidentul din Muntenegru

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca si-a petrecut concediul cu familia, in America intr-un loc in care am avut telefonul inchis. Nu am citit presa . ) Aceste zece zile m-au facut foarte fericit, anul trecut nu am avut concediu. El a mentionat ca nu a folosit bani publici in aceasta vacanta, in timp ce presedintele Traian Basescu sta la Neptun pe banii dvs. De altfel, premierul a sustinut ca nu a mai vorbit cu seful statului de la accidentul din Muntenegru, cand Basescu a folosit moartea unor oameni pentru o minciuna politica. Victor Ponta: Nu exista in noul acord cu FMI cresteri concrete de taxe, cu doua exceptii - cresterea accizelor la produse de lux si CASS la chiriiVictor Ponta: Hotararea de guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil maine in Monitorul Oficial Victor Ponta: In lipsa originalului, Sova a reziliat contractul cu Bechtel pe baza unei copii legalizate.

Elena Basescu il ataca pe Victor Ponta: Cat de jos poate cobori un Premier al Romaniei?

Nicio reactie nu a venit de la Cotroceni pana la aceasta ora la atacul dur lansat de Victor Ponta. in schimb, i-a luat apararea preesdintelui Elena Basescu, fata lui cea mica, pe Twitter. EBa a scris ca, din.

Ponta ATACA: Daca treaba presedintelui e bona mea, sunt mahnit.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Romania TV, ca vacanta din Statele Unite nu a fost facuta pe bani publici si este ridicol ca presedintele Basescu sa-si faca griji pentru bona copiilor sai. Citeste si Ponta si-a scurtat vacanta pentru a participa la o emisiune Care-i treaba presedintelui? Bona mea. S-o verifice daca este in legalitate - n. r. Daca el se pune la nivelul bonei mele si al unui extremist maghiar inseamna ca influenta revenirii doamnei Udrea e extrem de .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )