Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal medicului Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Adevărul Adevărul,
Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal medicului Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent, vineri, la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba. continuă pe Adevărul

Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal lui Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent vineri la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba.

Ponta, atac dur la adresa lui Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal medicului Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent, vineri, la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba, scrie Mediafax.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta considera revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga.

Ponta ATACA: Daca treaba presedintelui e bona mea, sunt mahnit.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Romania TV, ca vacanta din Statele Unite nu a fost facuta pe bani publici si este ridicol ca presedintele Basescu sa-si faca griji pentru bona copiilor sai. Citeste si Ponta si-a scurtat vacanta pentru a participa la o emisiune Care-i treaba presedintelui? Bona mea. S-o verifice daca este in legalitate - n. r. Daca el se pune la nivelul bonei mele si al unui extremist maghiar inseamna ca influenta revenirii doamnei Udrea e extrem de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )