Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta: Batalia politica pentru Oltchim trebuie sa inceteze. Vreau mai multa seriozitate

B1 B1,
Victor Ponta: Batalia politica pentru Oltchim trebuie sa inceteze. Vreau mai multa seriozitate

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, sustinuta pe tema privatizarii Combinatului Oltchim, ca batalia politica pentru aceasta companie trebuie sa. continuă pe B1

Victor Ponta: Batalia politica pentru Oltchim trebuie sa inceteze. Combinatul se putea salva mai usor in 2009

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, sustinuta pe tema privatizarii Combinatului Oltchim, ca batalia politica pentru aceasta companie trebuie sa.

Ministrul economiei, convocat la guvern de premierul Victor Ponta, pe tema privatizarii Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost convocat la guvern de premierul Victor Ponta, in cadrul unei sedinte pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim. La discutii sunt asteptati si ministerul.

Adriean Videanu il ameninta pe Victor Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in cazul Oltchim

Presedintele interimat PDL Bucuresti Adriean Videanu i-a solicitat premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionata privatizarea Oltchim,.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass preluata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina.

Cristian Preda: Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda considera ca problema actuala a combinatului Oltchim nu este Dan Diaconescu, ci premierul Victor Ponta. Problema actuala a Oltchim nu e Dan Diaconescu, ci Victor Ponta. Intr-adevar, daca un saltimbanc e schilodit in arena fiindca nu are plasa de siguranta, de vina nu e el, ci proprietarul circului. Asa si premierul. A schimbat regulile licitatiei de la Oltchim, a patronat o organizare incompetenta, ca si transformarea unui proces serios intr-un show .

Adriean Videanu il ameninta pe Victor Ponta cu justitia pentru tentativa de subminare a economiei in cazul Oltchim

Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunand ca, in caz contrar, va sesiza Parchetul pentru tentativa de subminare a economiei nationale,transmite Mediafax.

Agentia rusa Itar-Tass: Primul ministru Victor Ponta a invitat investitorii rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, scrie agentia de presa Itar-Tass. Mi-as fi dorit ca si la Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia f.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim.

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass, citata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina. Aceste declaratii au fost facute ca urmare a scandalului izbucnit in .

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Victor Ponta: FMI nu ne-a obligat sa avem si un castigator la Oltchim, ci doar sa facem procedura de privatizare

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Fondul Monetar International nu a obligat Guvernul sa desemneze un castigator la licitatia pentru privatizarea Oltchim, ci doar ca autoritatile romane sa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )