Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta catre tehnocrati: CRIMINALILOR! O sa vedem pe 11 decembrie ce cred oamenii care nu se lasa manipulati de voi

B1 B1,
 Victor Ponta catre tehnocrati: CRIMINALILOR! O sa vedem pe 11 decembrie ce cred oamenii care nu se lasa manipulati de voi

Victor Ponta a explicat ce se va intampla daca nu se aplica Ordinul 75/2009 privindrecalcularea preturilor medicamentelor pe baza anuala. intr-un postare pe Facebook, fostul premier. continuă pe B1

PSD-istii au discutat strategia pentru alegerile parlamentare ocolind propriile criterii de integritate: Victor Ponta si Liviu Dragnea vor defila impreuna in campania electorala

Liderii PSD vehiculeaza numele lui Liviu Dragnea pentru postul de premier, insa acesta le-a cerut sa nu mai arunce pe piata propuneri pentru portofolii, pentru a nu fi atacati de adversari. Dragnea, condamnat in dosarul fraudarii referendumului, a dat unda verde pentru candidatura lui Victor Ponta.

Victor Ponta, atac la Traian Basescu: Este exact Victor Frankenstein. Acum se jeluieste degeba!

Victor Ponta nu uita si nu iarta. Drept pentru care fostul premier lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu, care s-a trezut cu fiica cea mare prinsa intr-un scandal penal. Un singur.

Victor Ponta, despre cazul Ioanei Basescu: Noi, in Romanica, aplicam inca metodele barbare din Antichitate sau din Evul Mediu prin care facem Justitie pedepsind familia

Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie pe Facebook, dupa ce fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, Ioana Basescu, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA. Victor Ponta atrage.

Radu Banciu, despre ziua de nastere a fostului premier: isi sarbatorea ziua imediat cum incepea scoala. Probabil ca de acolo i se trage lui Victor Ponta, cel mai mare chiulangiu din politica romaneasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul premier Victor Ponta a implinit 44 de ani. Victor Ponta isi sarbatorea ziua.

Victor Ponta implineste 44 de ani. Ce mesaj i-a transmis Doina Pana

Fostul premier Victor Ponta implineste marti 44 de ani. Fostul ministru al Mediului, Doina Pana, i-a transmis urari lui Ponta inca de la miezul noptii, pe o retea de socializare. La 44 de.

Victor Ponta a facut-o de oaie pe Facebook. Radu Banciu: Stiu ca mata nu citesti textele cand le preiei, dar inainte sa vorbim despre Frankenstein, mai bine sa vorbim despre gramatica limbii romane (VIDEO)

Radu Banciu l-a taxat dur pe Victor Ponta, dupa ce fostul premier a scris un text cu greseli gramaticale, pe care l-a publicat pe Facebook. Dorind sa arunce cu noroi in Traian Basescu, dupa ce fiica.

Victor Ponta, la politie: Fostul premier s-a prezentat pentru a da cu subsemnatul ca urmare a masurilor impuse prin control judiciar (VIDEO)

Victor Ponta s-a prezentat vineri la o sectia de politie 6 din Capitala pentru a dat cu subsemnatul precum cer masurile impuse de procurori prin control judiciar. Acesta se prezinta saptamanal, luni si.

Dragnea: Victor Ponta candideaza pe listele PSD, nu a fost nevoie de vot in Comitetul Executiv/ Dragnea anunta ca sunt toate sansele sa candideze si el din nou

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca Victor Ponta va candida pe listele PSD, cu toate ca este sub control judiciar si codul de etica al partidului interzice acest lucru, si ca decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv National prin discutii, fara a fi nevoie de vot, transmite Mediafax.

Dezvaluiri incendiare din noul dosar al lui Victor Ponta: Procurorul, chef de zile mari cu denuntatorul (FOTO)

Ies la iveala noi dezvaluiri despre procurorul din cazul fostului premier, Victor Ponta, in care apare si numele fosului premier britanic Tony Blair. Procurorul DNA Mircea Negulescu a fost la un chef cu.

Crin Antonescu implineste 57 de ani. Urarea lui Victor Ponta pentru fostul partener de alianta: De aceea nu ne vor ierta vreodata...

Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de felicitare pentru fostul sau partener de alianta, Crin Antonescu, care implineste astazi 57 de ani. La multi ani, Crin! ? Ieri Crin a fo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )